Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider'ın Fan Yapımı RTX Remix Modu için Yeni Görüntüler Yayınlandı

 
 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi Skirtyyskirts, ilk Tomb Raider oyunu için yeni bir içerik yayınladı. RTX Remix modu üzerinde çalıştığını iddia eden içerik üreticisi tarafından yayınlanan ekran görüntüleri gerçekten de dikkat çekici görünüyor.
 
Yeni RTX Remix modları nostalji oyunları şahlandırıyor 
 
 
 
Bilindiği kadarıyla ortaya çıkan bu ekran görüntüleri açık beta aşamasından önceki sürümü temsil ediyor. Yani bu görüntüler ilerleyen süreçte daha güzel bir şekilde karşımıza çıkabilir. Gördüğünüz üzere ekran görüntüleri içerisinde ışıklandırmalarla beraber ilgi çekici detaylar ortaya çıkıyor. Üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu bu geliştirmelerle şu anda oynanacak duruma gelebiliyor.
 
Merak edenler için şu anda geliştirilme aşamasında bulunan bu fan yapımı mod henüz indirilmeye sunulmamış durumda. Ayrıca ne zaman çıkış yapacağı konusunda da herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bildiğiniz üzere daha önce RTX Remix moduyla geliştirilen nostalji oyunlar karşımıza çıktı.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Daha önce yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe lara croft
Korku Oyunu Withering Rooms Konsollar için Onaylandı Suicide Squad: Kill the Justice League Ultra PC Sistem Gereksinimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız