Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu Withering Rooms Konsollar için Onaylandı

 
 
Yayıncılığını Perp Games ve geliştiriciliğini Moonless Formless ekibinin üstlendiği korku odaklı yapım Withering Rooms'un konsol sürümleri onaylandı. Oyun şu anda Steam platformu üzerinden PC için erken erişim olarak mevcut. Tam sürüm olarak hem PC'ye hem de konsollara çıkışını gerçekleştirecek. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Oyunda ürkütücü ortam ve atmosfer yer alıyor 
 
 
 
Withering Rooms ilk olarak 4 Ekim 2022 tarihinde Steam üzerinden erken erişim sürümü olarak yayınlandı ve şu anda da hala erken erişim olarak piyasadaki yerini koruyor. Yandan görünümlü kamera bakış açısıyla beraber yer aldığımız yapımda korku odaklı bir tema bizlere sunuluyor ve aynı zamanda rol yapma unsurları da bizlere aktarılıyor.
 
Görünmez hayaletlerle savaşabileceğiniz, cadılarla kapışabileceğiniz ve gizli geçitleri açabileceğiniz yapımda gerçekten de ürkütücü bir ortama bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. İlgi çekici animasyonların ve korkutucu unsurların bulunduğu bu yapım, korku severlere hitap ediyor.
 
Konsol fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Withering Rooms
Rocket Knight Adventures: Re-Sparked Collection Duyuruldu Tomb Raider'ın Fan Yapımı RTX Remix Modu için Yeni Görüntüler Yayınlandı

BSC Misafiri

13.1.2024 21:37:59

0
Ne ilginç bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız