Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider: Legend'ın Fan Yapımı Yeniden Düzenlenmiş Sürümü Geliyor

 
 
Crystal Dynamics tarafından 2006 yılında oyunculara sunulan aksiyon macera platform oyunu Tomb Raider: Legend için yeni bir sürüm geliyor. Fan yapımı yeniden düzenlenmiş sürüm olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen bu yeni oyun birçok iyileştirmeyi bünyesinde barındırıyor.
 
Tomb Raider hayranlarının göz atabileceği bir sürüm
 
 
 
Tomb Raider Legend Demake adlı yeni sürüm birçok geliştirmeyi içeriyor ve geliştirici Delca, TR4 oyun motorunun (TRNG olarak da adlandırılan) geliştirilmiş bir sürümünü kullanıyor. Geliştirici Delca'nın belirtiğine göre oyunda yer alan sistemler ve ortamlar yeniden tasarlanmış bir şekilde karşımıza çıkmayı bekliyor.
 
Delca, Tomb Raider Legend Demake'i kısım kısım yayınlamak istediğini aktarıyor ve oyunun ilk bölümünü 26 Ağustos'ta yayınlamayı planlıyor.
 
Öte yandan Tomb Raider: Legend, Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Eidos Interactive tarafından yayınlanan bir aksiyon macera oyunu olarak oyun severlerin karşısında bulunuyor. Tomb Raider serisinin yedinci ana oyunu ve serinin reboot sürümü olarak karşımıza çıkan yapım 2006 yılında PC de dahil olmak üzere çok sayıda platformda yer buluyor. 
 
Yeni sürümden görüntüleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming adventure action tomb raider edios pc ps3 wii xbox360 tomb raider: underworld
Yandan Kaydırmalı Platform Oyunu Promenade, Konsollar ve PC için 23 Şubat'ta Çıkış Yapıyor SEGA, Angry Birds Geliştiricisi Rovio'yu Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

21.8.2023 19:32:09

0
Yeni oyun duyurusu gelecekmiş. Yabancı sitelerde yazıyordu. Official Site'de yeni duyuruya işaretler varmış.

BSC Misafiri

21.8.2023 12:29:07

0
TrLE sitesinde tonla buna benzer versiyonlar var. Hatta orijinal klasik oyunları farklı bir bakış açısıyla tekrar yapan sabatu adlı kişinin versiyonlarını tavsiye ederim. 7-8 saatlik oynanışı var. Şimdilik Tr1 ve Tr2'yi yaptı. 3-4-5 de yolda. Üstelik bedava zaten.

Venomstr

21.8.2023 11:08:55

0
Çok güzel olmuş.

xXBerkanXxD

21.8.2023 09:57:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu değil ama Tombraider 2'nin PC'de Unreal Engine 4 ile yapılmış versiyonu vardı. Sanırım 10 seneye yakın süre oldu ancak full sürümü çıkamadı. Demosunu bile yayınlamışlardı ortalama 30 dk süren bir demosu vardı.
Evet, hatırlıyorum bayağı iyi bir demoydu çıkmasını bekliyordum ama demekki sonunu getiremediler. Hadi Tomb Raider 2'nin Fanlar tarafından Unreal Engine 4 ile yapılmış gelişmiş versiyonunu anladık ta Tomb Raider Legend varken kim neden Demake oynasın?

BSC Misafiri

21.8.2023 09:30:22

+1
Bu değil ama Tombraider 2'nin PC'de Unreal Engine 4 ile yapılmış versiyonu vardı. Sanırım 10 seneye yakın süre oldu ancak full sürümü çıkamadı. Demosunu bile yayınlamışlardı ortalama 30 dk süren bir demosu vardı.

mahsur kalan adam

20.8.2023 15:37:54

0
Yeni nesil tomb raider oyunları kim ne derse desin başarılı oyunlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider Underworld ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız