Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Todd Howard: Starfield'ı Uzun Yıllar Oynayın Diye Tasarladık

 
 
Starfield yönetmeni Todd Howard yeni bir açıklamada bulundu ve oyunun kasıtlı olarak uzun süre oynanması için tasarlandığını söyledi. Game Maker's Notebook röportajında Insomniac Games CEO'su Ted Price ile yer alan Howard, modern oyunların ölçeğini / boyutunu tartıştı ve Starfield'ın oyun ömrüne ilişkin düşüncülerini açıkladı.
 
Oyunun uzun yıllar oynanması isteniyor
 
 
 
Oyuncular tarafından sevilen ve oynanan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield, uzun yıllar oynanacak şekilde tasarlandı. Howard, yaptığı yeni bir röportaj kapsamında konu ile alakalı çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Starfield, uzun süre oynanması için tasarlanmış bir oyun. Burada Skyrim ve Fallout gibi önceki oyunlarda öğrendiklerimizden ilham aldık. Bu doğrultuda oyuncuların Starfield'ı da çok uzun süre oynamak isteyeceklerini düşündük."
 
Howard röportaj kapsamında bu açıklamalarla yetinmedi aynı zamanda oyuncular tarafından oluşturulacak modlara ve benzersiz ortamlara da değindi. Ek olarak New Game Plus (Yeni Oyun+) sisteminden de bahsetti. 
 
Starfield, 6 Eylül'de PC ve Xbox Series X|S konsolları için piyasaya sürüldü. Premium Edition veya Constellation Edition'ın ön siparişini veren oyuncular ise 1 Eylül'de oynamaya başladı. 19 Eylül'de oyunun 10 milyon oyuncuya ulaştığı ve Starfield'ın Bethesda tarihindeki en iyi çıkış yapan oyun olduğu belirtildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Dying Light 2 için 2023 Yol Haritası Açıklandı: Yeni Görevler, Zorluklar ve Dahası Çığlık Filminin İkonik Karakteri Mortal Kombat 1'e Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.10.2023 11:02:34

0
Doğru bir açıklama oyunu yüzlerce saat oynadıktan sonra halen daha insanı şaşıtan yeni şeyler çıkıyor karşına.

BSC Misafiri

2.10.2023 20:57:02

0
Oyunları uzun yıllar oynanıyorsa modlar sayesinde oynanıyor; yarım yamalak, hata dolu, sığ ve sıkıcı ana oyunlarıyla değil. Birkaç sene modlar gelmedikçe de starfield almayı düşünmüyorum. Fallout 4’ü de ilk çıktığında almadım. İyi ki de öyle yapmışım. Oyun sektörü endüstriyelleştikçe sanatsallık ve orjinallik de bitti. Ne varsa bağımsız geliştiriciler ve modcularda var. Daha bozulmamış uzak doğu şirketleri de buna dahil olabilir. Batıda büyüklerden bir tek Rockstardan beklentim vardı ama şirketteki değişimlerinden sonra endişeliyim.

BSC Misafiri

2.10.2023 18:26:57

0
biri şuna oyunun sürekli yükleme ekranı veriyor, gezegenlere hiç bir şekilde gemi ile manuel iniş yapamadığımızı fps nin dipleri gördüğünü oyununn takıla takıla gittiğini söyleyebilir mi acaba? pcni yükseltmiş si.. ordan 3060ti ile oynanmayacak halde oyun

BSC Misafiri

2.10.2023 17:40:50

0
Vallaha benim için oöyle uzun yıllar oynanacak bir oyun değil kusura bakmasın bir kere bitirdim daha da dönüp bakmam uzun yıllar oynanacak oyun baldurs gate 3 tür yıllarca üstüne çalış büyük büyük bütcelerle küçücük bit stüdyo senin hayallerini gerçekletirsin sen ne yap ne işe yaradığı belli olmayan uzay gemisi komedi

Sarohan

2.10.2023 15:44:32

+2
Uzun yıllar rahat ve performanslı oynayamayın diye de tasarladık demeliydi eksik olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız