Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tiny Tina’s Wonderlands ve Star Ocean: The Divine Force oyunlarından Denuvo kaldırıldı

 
 
Square Enix ve 2K Games, Tiny Tina's Wonderlands ve Star Ocean: The Divine Force oyunlarından Denuvo koruma teknolojisini kaldırdı. Bu hamleyle beraber aynı hafta içinde 2K Games toplamda iki oyundan bu korumayı kaldırdığını açıkladı. 2K birkaç gün önce Denuvo'yu New Tales from the Borderlands'ten kaldırmıştı.
 
Denuvo oyunlardan kaldırılmaya devam ediyor
 
 
 
Tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo oyun ve oyunlardan kaldırılmaya devam ediyor. Bu korumayla beraber çıkış yapan oyunlar kısa süre sonra bu koruma teknolojisine veda ediyor. Yakın zamanda bu teknolojiyi kaldıran iki oyun da Tiny Tina’s Wonderlands ve Star Ocean: The Divine Force oldu.
 
Tiny Tina's Wonderlands Haziran 2022'de, Star Ocean: The Divine Force ise Ekim 2022'de piyasaya sürüldü. Bu çıkış tarihlerine bakarak Denuvo koruması Tiny Tina's Wonderlands'in çıkışından on ay sonra Star Ocean: The Divine Force'un çıkışından ise altı ay sonra kaldırıldı diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming macera hikaye aksiyon pc ps5 ps4 xbox one xbox series
Forza Horizon 5 için performans sorunlarını iyileştiren güncelleme geliyor VCT EMEA 2023 Ligi'nde 4. Hafta Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tiny Tina’s Wonderlands ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız