Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tim Schafer'ın Hayalinde Grim Fandango'nun Devamı Yatıyor


    Oyun dünyasının klasiklerinden Grim Fandango, LucasArts çatısı altında geliştirilmiş ve şu sıralar Double Fine tarafından yeniden uyarlanmakta. Peki Grim Fandango'nun Remastered sürümünün ardından yeni bir oyun görebilir miyiz? Oyunun yapımcısı Tim Schafer konuya gayet sıcak bakıyor.
 
    Yaptığı açıklamalarda Tim Schafer, Grim Fandango'nun Remastered sürümünün başarısının ardından senaryo açısından devam oyunu görebileceğimize değindi. Schafer, "Asla asla demeyin. Grim Fandango çok özel bir oyun olsa da ana karakterin durumundan dolayı hikaye biraz karışık noktada. Yeni bir oyun yapmamız için senaryo üzerinde çok fazla çalışmamız gerekir. Çünkü ilk oyunun bittiği noktadan sonra tatmin edici bir hikayeyi hayal etmek bile zor." sözlerini söyledi.
 
    Yapılacak yeni bir Grim Fandango'nun hayalini kuran Schafer, yeni oyunu şöyle anlattı; "Açık dünyada geçen, şehirde istediğiniz gibi dolaştığınız üç boyutlu bir macera oyunu yapmak isterim. Grand Theft Auto gibi oyunlar çok fazla Adventure türünde elementlere sahip. 90'lardan beri üç boyutlu, GTA'nın oynanışına benzer bir macera oyunu yapmak istiyorum." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grim Fandango Tim Schafer PS4 Vita PC
Artırılmış Gerçekçilik Projesi RoomAlive'dan Yeni Bir Video Steam'deki Fiyat Düzenlemeleri Perakendecilerden Kaynaklanıyormuş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grim Fandango Remastered ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız