Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thor: Love and Thunder, The Mandalorian'ın Görsel Efekt Teknolojisini Kullanacak

 
Disney'in yapımlarındaki görsel kalite farkı neredeyse her yapımda kendini rahatlıkla belli ediyor. Özellikle geçen sene yayınlanan The Mandalorian dizisi, bir diziye göre üst düzey bir görsellik sunmuştu.
 
The Mandalorian'da kullanılan görsel efekt teknolojisinin adı The Volume ve artık bu teknoloji diğer Disney yapımlarında da kullanılmaya başlanıyor.
 
Son açıklamaya göre Thor serisinin yeni filmi olan Thor: Love and Thunder da The Mandalorian'ın kullandığı görsel efekt teknolojisini kullanacak. Bu teknolojinin kullanılabilmesi için çekimlerin olduğu yere yani Avustralya'ya özel bir birim kurulacak.
 
Thor: Love and Thunder filminin yönetmenliğini Taika Waititi yapacak ve Chris Hemsworth dışında oyuncu kadrosunda Natalie Portman, Christian Bale ve Tessa Thompson bulunuyor. Filmin son vizyon tarihi ise 11 Şubat 2022. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi thor thor yeni film thor 4 thor love and thunder detaylar vizyon tarihi oyuncular
Call of Duty: Mobile'da Av Sezonu Başlıyor, 10. Sezon Geldi Xbox Series X | S Dolby Vision ve Dolby Atmos Destekleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Firoles

11.9.2020 20:03:07

0
Mandalorian > Netflix’in Tüm Dizileri

BSC Misafiri

11.9.2020 14:48:39

0
Unreal Engine ile VFX, Movie Production olayı kendini aştı. Hali hazırda UE4 lighting, real-time render, gi, shading konusunda bir çok motordan önde. UE5'inde çıkmasıyla muhtemelen film konusunda devrim yaşanacaktır. Pixar bile RenderMan'i bırakıp UE'ye geçiş yapmayı düşünüyorken hemde...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız