Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

This is Vegas İptal Edilmedi!

Yeni nesilin ilk duyurulan oyunlarından biri olan This is Vegas'ın sene sonunda çıkması bekleniyordu.
Bugün oyun sektöründe yayılan ilk haberlerden birisi uzun süredir yapımı devam eden This is Vegas'ın iptal olabileceği söylentisi idi. Bu söylentilerden oldukça rahatsız olmuş gibi gözüken Warner Bros, konu ile ilgili bir açıklama yaparak kafalardaki soru işaretlerini kaldırmış oldu.
 
Warner Bros'a konu ile ilgili bir e-mail atarak, "This is Vegas iptal mi edildi?" sorusunu yönelten G4TV, gelen cevap doğrultusunda oyunun iptal edilmediğini açıkladı. G4TV'ye gelen cevap ise oldukça netoldu. "This is Vegas iptal edilmedi. Yapım aşaması hala devam ediyor."
 
Midway'ı satın alan Warner Bros, Midway'ın kaldığı yerden devam ederek böyle iddialı yapımları piyasaya sürecek gibi gözüküyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak This is Vegas Warner Bros Midway
Blu-ray Satışlarının En Başarılı Filmi ! WarDevil Xbox 360 İptal Edilmedi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lincourt

4.8.2009 13:20:22

0
aynen bu oyunun yayınlanan ilk ekran görüntülerini hatırlıyorumda, şimdikiler ile aralarında dağlar kadar fark var kesinlike.

By_e

4.8.2009 00:43:28

0
Yeni nesil konsollar(Ps3 ve Xbox 360) daha çıkmadan önce bol cilalı ekran görüntüleriyle oyun iyi reklam yapmıştı. Konsollar çıktı, yakında yeni modelleri gelecek ama This is Vegas hala ortalarda yok. Açıkcası bu tarz reklam kokan oyunlardan fazla birşey beklemiyorum. 8.5 ve üzeri puanları bırakın, 8 bile zor alacaktır. Kaç sene geçti adam akıllı bir gameplay bile yayınlayamadılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
This is Vegas
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız