Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blu-ray Satışlarının En Başarılı Filmi !

Çizgi roman dünyasının en önemli eserlerinden birisi olan Watchmen; V for Vendetta ve Hellblazer çizgi romanlarının da babası Alan Moore'a aitdir.
Homemediamagazine sitesinin yayınladığı habere göre; Warner Bros. stüdyolarının ürünü, meşhur çizgi roman uyarlaması Watchmen filminin Blu-ray versiyonu, filmin satış ve kiralama gelirlerinin  % 36'lık kısmını oluşturuyor.
 
Bir filmin en çok satış- kiralama yapılan Blu-ray versiyonu olan Watchmen, diğer aksiyon filmlerine de fark attı. 2008 eylül ayında Blu-ray versiyonu piyasaya sürülen Iron Man % 17, daha önce bu konuda en başarılı Blu-ray filmi olma özelliğini elinde tutan ve mart 2009'da Blu-ray olarak raflardaki yerini alan Quantum of Solace % 28'lik oranlara sahipti.

Çıktığı ilk haftada büyük ilgi gören Watchmen'in ardından, 2. sırada animasyon filmi Coraline ve çıkışının üzerinden 3 hafta geçen Knowing isimli film 3. olarak bu sıralar en gözde Blu-ray formatlı filmler arasında listede yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak watchmen blu-ray ps3 sony
Forza 3'ün Kapağı Belli Oldu This is Vegas İptal Edilmedi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız