Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 2'nin İlk Tanıtım Videosu


 
     Daha önce internete sızan beta videoları ile ortaya çıkan The Witcher 2 : Assassins of King'in ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
     CD projeck imzasını taşıyan ilk oyun 2007 yılında çıktığında bir çok siteden büyük övgüler almış ve 100'ün üzerinde ödül ile başarısını pekiştirmişti. 
 
     Polonyalı yazar Andrzej Sapkowsk'ın romanından uyarlanan oyunda Geralt adındaki çapkın bir karakteri yönetiyorduk. ikinci oyunda da gene aynı karakteri yönetsekte yayınlanan videodan geralt'ın modellemesinde ufak değişikliklere gidildiğini görüyoruz. Özellikle karakterin yüz ifadesindeki değişim kendini farkettiriyor.
 
     Grafiklerde ise gene muhteşem bir görsellik ve atmosferin bizi beklediğini görebiliyoruz. Zaten ilk oyunun grafikleri ve gece gündüz dönüşümü ile birlikte hava değişimleri de oldukça tatmin ediciydi. İlk oyunun en büyük dezavantajı ise daha sonra bir yama ile bir nebze de olsun giderilen yükleme süreleriydi.
 
       PC dışında PS3 ve Xbox 360 içinde çıkacağı belirtilen oyunun ilk tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC
Portal 2'den Yeni Sanatsal Tasarım Çalışmaları 14-20 Mart Impulse Satışlarında Dragon Age Lider

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız