Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead'in Epizodik Antoloji Dizisinde Eski Karakterler de Bulunacak

 
Uzun zamandır çeşitli spin-off diziler ile televizyonda yayın hayatına devam eden The Walking Dead dizilerinin ilki olan The Walking Dead dizisinin 11. sezonunun son sezon olacağı ve iki yeni spin-off ile evreni genişleteceği geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı.
 
Bu dizilerden birisi de epizodik tarzda olacak olan bir antoloji dizisi Tales of The Walking Dead. Her bölümünde farklı karakterlere odaklanacak ve farklı bir hikaye izleyeceğiz. The Walking Dead'in başındaki isimlerden olan Scott Gimple da dizi ile ilgili yeni bir ayrıntı paylaştı. 
 
Söylediğine göre Tales of The Walking Dead'te, The Walking Dead dizisinde bulunan eski karakterlere odaklanan bölümler yer alacak.
 
Dizinin 2022'den önce yayınlanması beklenmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant The Walking Dead dizi film oyuncular konusu ne zaman yayın tarihi Tales of the Walking Dead antoloji epizodik
Obi-Wan Dizisinin Çekimleri Mart 2021'de Başlayacak WandaVision Dizisinin Setinden Yeni Görseller Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.10.2020 11:09:58

0
Bizzat Robert Kirkman tarafından geçtiğimiz günlerde The Walking Dead Telltale oyunundaki Clementine ile ilgili ufak birkaç şey çıtlattı. Ne olduğundan bahsetmese de bir şeyler olacağından bahsetti Clementine ile ilgili. Haberini paylaşmalısınız. Twitterda bir videoda konuşuyor ayrıca youtubeda da bulabilirsiniz.

Deswaaa

12.10.2020 13:33:47

0
Fear walking dead izliyorum normal dizi den çok daha iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız