Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: World Beyond ve The Walking Dead'in 10. Sezon Final Bölümü Yayınlandı

 
The Walking Dead evreninde geçecek olan üçüncü dizi The Walking Dead: World Beyond ve The Walking Dead'in 10. Sezon final bölümü yayınlandı.
 
The Walking Dead evreninde geçen yeni dizi olan The Walking Dead: World Beyond ilk sezonu ile iki sezonluk yayın hayatına başladı. Dizi salgının başlamasından 10 yıl sonrasında Nebraska'da geçecek ve salgın sonrasında büyüyen ilk nesli anlatacak. Toplamda iki sezondan oluşacak dizi ve her sezon 10 bölüm sürecek.
 
Ayrıca The Walking Dead evreninin ana dizisi olan The Walking Dead'in de 10. sezon final bölümü yayınlandı. Bu bölüm salgın sebebiyle birkaç ay ertelenmişti. Bu bölümden sonra 11. sezona yani final sezonuna hazırlık için altı bölüm daha yayınlanacak, ancak ara bölümler gibi olacak. Bu altı bölüm 2021'in ilk aylarında yayınlanacak, eğer salgın sebebiyle bir gecikme olmazsa.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Walking Dead dizi film oyuncular konusu ne zaman yayın tarihi
The Mandalorian 2. Sezondan Yeni Görseller Paylaşıldı Sasha Lane, Loki Dizisine Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız