Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: Michonne Beklediğimizden Daha Yakın Bir Sürede Gelebilir

Bildiğiniz gibi Telltale Games, 2015'in ortalarında The Walkind Dead serisi için gelecek yeni bir mini seri The Walking Dead Michonne'u duyurmuştu. Hakkında uzun bir süredir yeni bilgiler alamadığımız yapımın çıkışını beklediğimizden daha yakın olabilir.

 
     Telltale ekibinden Job J. Stauffer, yeni The Walking Dead oyununu oynadığını Twitter üzerinden oyuncularla paylaştı. Yapımcı oyun hakkında "Yenilikçi, acımasız" kelimelerini kullanırken oyunun yakında oyuncularla buluşabileceğini dile getirdi. Stauffer, ne yazık ki The Walking Dead'in üçüncü sezonu hakkında bir detay paylaşmadı. Serinin yeni sezonunun The Walking Dead: Michonne tamamlandıktan sonra yayınlanacağını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Walking Dead The Walking Dead: Michonne Michonne walking Dead pc xbox one xbox 360 ps4 ps3 mobil telltale macera aksiyon hikaye
Rise of the Tomb Raider'ın İnteraktif Canlı Yayın Özellikleri Bu Videoda Bir Mod Yardımıyla Fallout 4'e Sanal Gerçeklik Desteği Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Casablanca

11.11.2015 21:55:41

0
Michonne ayrı bir keyif olacaktır ama ben Clementine karakterine çok ısındım.

deadlight54

11.11.2015 16:29:00

+1
quote:

Orjinalden alıntı: patren su oyunu adam gibi fps oyunu yapsalar icim yanmacak
The Walking Dead: Survival Instinct FPS oyunuydu ve yüzümüze tükürseler daha iyiydi, o derece berbat bir oyundu. Sadece dizinin ismini kullanarak satmasını umdular fakat istedikleri gerçekleşmedi. BloodRayne yapımcısı Terminal Reality bu oyun yüzünden kapandı.

Patren

11.11.2015 12:06:15

-10
su oyunu adam gibi fps oyunu yapsalar icim yanmacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead Michonne ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız