Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: Michonne'dan Yeni Bilgiler


Telltale'in başarılı serisi The Walking Dead'in 3. sezonunu 2016'ya kadar göremeyeceğimizi biliyorduk. Bunun yanında firma, bu yılın ortalarında bir ara oyun olan The Walking Dead: Michonne'u duyurmuş ve çıkış tarihi olarak 2015 sonbaharını göstermişti. Ancak daha sonra konuyla ilgili bir açıklama yapılmamış, oyun da çıkmamıştı. 
 
Dün gece ki Game Awards'dan oyun hakkında yeni bilgiler geldi. Oyunun yeni çıkış tarihi: Şubat 2016. Oyun PlayStation 4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360 ve mobil cihazlara çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca, oyun tek başına oynanabilecek bu da demek oluyor ki, Michonne'u oynamak için The Walking Dead: The Game'e ihtiyacınız yok.  

Açıklanan bilgiler arasında kadroya tanıdık bir isim katıldığı söylendi. Bu isim Netflix'in çok ödüllü dizisi Orange is the New Black'ten Samira Wiley. 
 
Telltale CEO'su Kevin Bruner'da dün gece etkinlik sırasında oyun hakkında bazı açıklamalarda bulundu. "The Walking Dead evreni üzerine çok sıkı çalışıyoruz ve oyunumuz ile Robert Kirkman'ın çizgi romanları arasında bir köprü kurmaya çalışıyoruz. Etrafında onu sarmalayan korkunç bir dünya ile oyuncuların kendini Michonne'un yerine koymasını ve bu biricik hikayeyi oynamalarını sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Ayrıca Telltale dün gece etklinlik sırasında yeni bir Batman oyunu daha duyurmuştu. Firmayı hali hazırda elinde olan serileri ve yeni çıkacak oyunları ile oldukça yoğun bir süreç bekliyor olmalı. The Walking Dead: Michonne'a ait yeni fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Walking Dead The Walking Dead: Michonne Michonne walking Dead pc xbox one xbox 360 ps4 ps3 mobil telltale macera aksiyon hikaye
Rise of the Tomb Raider'ın DLC'si Lara'yı Mistik Ormanlara Taşıyor Far Cry Primal, Bir Ara Oyun Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:33:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Telltale yeni Ubisoft olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Birde Batman oyunu yapacaklarmış şimdi adamlar buldu tabi formülü ne grafik kasıyorlar ne senaryo ne popülerse ona oyun yapalım nasıl olsa satar kafasındalar.Ne diyim alanda suç.
çok saçmasın

-Casablanca

16.1.2016 16:23:54

+1
Telltale oyununda adam hala grafik diyor ya.

Lithium

5.12.2015 19:11:37

0
Muhtemelen 3.oyunda Michonne ile Clementine'ı birleştirecekler o yüzden bir ara oyun yapma ihtiyacı hissettiler. O değil de bir de Batman'a el attı bu Teltale önce elindekileri bitirseydi. Hala daha Wolf Among Us 2'yi bekliyorum. Bütün oyunları içinde en orjinal ve ilginç hikaye onda. Diğerleri zaten ya dizi yada oyun uyarlaması...

Patren

4.12.2015 20:47:19

0
insan biraz grafikleri geliştirirdi

Master_Evil

4.12.2015 18:14:08

0
bu oyunları ne zaman hazırlamışlar şubatta çıkıyor hepsi

kımyasal

4.12.2015 17:47:25

0
Gerçekte olan : samurai kılıcı Oyunda olan : mevzuya giderken döner götürmek.

I3uRocKSiyoN

4.12.2015 16:14:49

+2
grafik aynı olduğu zaman hikayeye yoğunlaşıyorlar bu daha iyi tabi çoğu grafikli oyunlarda hikaye eksikliğini görüyoruz grafik o kadar da önemli değil belli bir standarttan sonra

Zarbo257

4.12.2015 15:26:07

+1
Telltale yeni Ubisoft olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Birde Batman oyunu yapacaklarmış şimdi adamlar buldu tabi formülü ne grafik kasıyorlar ne senaryo ne popülerse ona oyun yapalım nasıl olsa satar kafasındalar.Ne diyim alanda suç.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead Michonne ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız