Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Thaumaturge Çıkış Tarihi Açıklandı: Demo Sürümü Mevcut

 
 
Yayıncılığını 11 bit studios ve geliştiriciliğini Fool's Theory ekibinin üstlendiği hikaye odaklı izometrik rol yapma oyunu The Thaumaturge, 5 Aralık'ta Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için geliyor. 
 
Diğer taraftan oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series konsol sürümleri 2024'ün başlarında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyunun ayrıca 16 Ekim'e kadar Steam üzerinden PC için bir demosu mevcut. Demoda başkahraman Wiktor Szulski'nin hikayesinin başlangıcı aktarılıyor.
 
Hikaye odaklı izometrik bir rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Zengin bir hikâye anlatımına sahip izometrik bir rol yapma oyunu olan The Thaumaturge, taktiksel savaşlara, karakter gelişim özelliklerine ve araştırma mekaniklerine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda bu unsurlara yenilikçi bir bakış getiriyor.
 
Gizemli güçlerin ve Salutor denen tuhaf ruhani varlıkların gerçek olduğu bu dünyada ahlaki seçimler yapmanız gerekiyor. Bu seçimlerle beraber kendi karakterinizi şekillendiriyorsunuz. 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Thaumaturge izometrik rol yapma macera gizem keşif hikaye
Korku Oyunu Hollow Cocoon Çıkış Tarihi Açıklandı Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Dövüş Mekanikleri, Yükseltme ve Dahası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız