Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu Hollow Cocoon Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Geliştirici NAYUTA STUDIO, 1980'lerin Japonya'sında geçen korku macera oyunu Hollow Cocoon'un 7 Aralık'ta Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun şu anda bir demo sürümü mevcut. Demoda elde edebileceğiniz "Winning Tickets" gibi öğeler, oyun çıktığında tam sürüme aktarılabiliyor.
 
1980'lerde geçen korku oyunu geliyor
 
 
 
Hollow Cocoon, 1980'lerin Japonya'sında geçen birinci şahıs korku macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Büyükannesinin durumunun kritik olduğu haberini aldıktan sonra annesinin memleketine dönen üniversite öğrencisi Minato Jinba'nın yerine geçeceğiniz oyunda kendinizi canavardan saklıyor ve yerin altında gizlenen tüyler ürpertici gerçeği ortaya çıkarmak için hayati önem taşıyan kanıtları toplamaya başlıyorsunuz.
 
Oyunda hem otomatik kaydetme hem de manuel kaydetme seçenekleri mevcut olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu bitirseniz bile son kontrol noktasından yeniden başlayabiliyorsunuz. Oyunda aynı zamanda dört benzersiz sonla beraber geniş çaplı bir hikayeyi deneyimliyor ve ayrıca seçimleriniz hikayeyi farklı dallara ayırıyor.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hollow Cocoon
Flashback 2 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı The Thaumaturge Çıkış Tarihi Açıklandı: Demo Sürümü Mevcut

BSC Misafiri

10.10.2023 20:43:22

0
Silent hill serilerine benziyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız