Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Testament of Sherlock Holmes İçin Çıkış Tarihi

 
    Yeni Sherlock Holmes oyunu " The Testament of Sherlock Holmes" için çıkış tarihi verildi. 20 Eylül'de Avrupa sınırları içine girecek olan dedektifçilik oyunu ile çok enterasan bir hikaye sizleri bekliyor. Kısaca anlatmak gerekirse;
 
     Yeni Sherlock Holmes oyunu sizleri 1898 yılındaki Londra sokaklarına efsane dedektifin pabuçlarına sokuyor. Holmes, bu sefer hiç olmadığı kadar büyük bir davanın ortasında. Kendisi büyük bir komplonun içinde ve hırsızlık, dolandırıcılık ve daha nice faili-meçhul bir cinayette tüm suç kalıntıları onu gösterirken, ünlü dedektif, bu sırada Londra halkının güvenini de kaybetmeye başlıyor, hatta Doktor Watson'ınkini bile... Holmes ile bu komplo karmaşası içinden çıkabilecek kadar iyi araştırma yeteneklerine sahip misiniz? O zaman sizi The Testament of Sherlock Holmes'a bekliyoruz.

    Oyundaki karışık ve başarıyla kurgulanmış hikayede sizleri bekleyen birçok bulmaca ve keşfedilmeyi kollayan ipuçları bekliyor. Bu noktalarda size Sherlock Holmes'un dahiane yetenekleri yardımcı olacak. İpuçlarını sezgileme, sonuçlara varma gibi oynanış dinamikleri davaları çözmeniz konusunda en büyük yardımcılarınız.
 
    Dediğim gibi 20 Eylül'de çıkacak yapım, PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştiriliyor. Yeni görseller de aşağıda:
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
The Testament of Sherlock Holmes focus home interactive ekran görüntüleri frogware pc xbox 360 playstation 3 adventure dedektifcilik
The LoZ: Majora's Mask Yalanlandı Yeni Nesle Bir Yeni Oyun Daha; Whore of the Orient
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

30.8.2012 21:05:21

0
Bu tür oyunlardan anlamayan zeki(!) oyuncular için kötü oyun evet bir alttaki arkadaş...

krnl

30.8.2012 20:16:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster 2k neysede ubisoft ney? once gitsinler ACR serisini düzeltsinler her sene aynı oyunu oynayıpta mükemmel yapmıslar diyenlere gülüyorum :)
aynen haklısın.AC BROTHERHOOD a kadar ac hayranıydım.Fakat seriyi ac revelations ile berbat ettiklerini düşünüyorum.AC revelations un tek iyi yanı İstanbul da geçmesi bence. Ayrıca bu oyunun çok güzel olacağını düşünüyorum.Özellikle de hikayesiyle:)

krnl

30.8.2012 20:11:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster 2k neysede ubisoft ney? once gitsinler ACR serisini düzeltsinler her sene aynı oyunu oynayıpta mükemmel yapmıslar diyenlere gülüyorum :)

speedymaster

30.8.2012 17:52:38

+2
2k neysede ubisoft ney? once gitsinler ACR serisini düzeltsinler her sene aynı oyunu oynayıpta mükemmel yapmıslar diyenlere gülüyorum :)

Sacrer

30.8.2012 15:37:36

-1
Sherlock Holmes'ün bütün oyunları boş bence. Keşke 2K Games veya UBISOFT bu oyuna bir el atsa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Testament of Sherlock Holmes
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız