Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Testament of Sherlock Holmes, Artık Resmi Olarak Türkçe


    Daha önce Gone Home ve Teslagrad gibi yapımlara gönüllü olarak resmi Türkçe dil desteği hazırlayan Türkçe - Çeviri Yerelleştirme Grubu'nun en yeni projesi The Testament of Sherlock Holmes için her şey tamam. Frogwares'ın 2012'de piyasaya sunduğu macera türündeki oyun, artık resmi olarak Türkçe.
 
    İbrahim Aybars Sapan, Fatih Aydoğdu ve Doğan Can Adıgüzel'in çeviri projesi her ne kadar 23 Nisan'da tamamlanıp yapımcı ekibe teslim edilse de, ilgili yama geçtiğimiz gün itibariyle Steam'den sunuldu. 73'lük Metacritic ortalamasıyla bizleri etkileyici bir Sherlock macerasına davet eden oyunun Türkçe tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Hali hazırda indirimde olan oyunun Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Testament of Sherlock Holmes focus home interactive frogware pc xbox 360 playstation 3 adventure dedektifcilik
The Elder Scrolls Serisinde Edindiğiniz Tecrübeyi Online Platforma Taşımak Square Enix, Avrupa'da Yeni Bir İsim Hakkı Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.6.2016 08:22:37

0
uşaklar türkçe yama için orjinale gerek yok.Oyunun son sürümünü yani prophed olan sürümünü indirin.Türkçe sora eklendiği için diğer diller bu sürümde tek parçadayken türkçe ayrı.Bu yüzden türkçe oynadığınızda konuşma sesleri gelmez.Bende aynı zamanda eski sürümünü yani skidrow sürümünü indirdim.İkisinide kudum.Propheddaki türkçe dosyalarını skidrowa attım.Sorunsuzca oynuyorum şimdi.Sizinlede paylasıyım istedim.Türkçe dosyaları attıktan sonra prophed sürümünü silmeyi unutmayın kardeşler.

AsRuleS

9.7.2014 14:18:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: fatihçolak Öncelikle yapanların ellerine sağlık.Ben oyunu D&R dan 1 sene önce almıştım ama ingilizce çok kolay olmadı ve zevk almadım.Hep türkçe yama bekliyordum ve geldi fakat steama gelmiş.Ben kutusuyla aldığım için ne yapmalıyım bir anca önce Türkçe oynamak istiyorum bir yardım edin.Ne yapmalıyım oyunun türkçe olması için
Konu hakkında aybars.sapan@turkce-ceviri.org veya contact@turkce-ceviri.org adreslerinden herhangi biriyle iletişime geçebilirsin.

fatihçolak

5.7.2014 13:00:53

0
Öncelikle yapanların ellerine sağlık.Ben oyunu D&R dan 1 sene önce almıştım ama ingilizce çok kolay olmadı ve zevk almadım.Hep türkçe yama bekliyordum ve geldi fakat steama gelmiş.Ben kutusuyla aldığım için ne yapmalıyım bir anca önce Türkçe oynamak istiyorum bir yardım edin.Ne yapmalıyım oyunun türkçe olması için

BSC Misafiri

27.6.2014 22:58:13

0
Arkadaşlar şuan oyun %66 indirimde. Bu önceden indirim listesine girdimi yani %75 veya daha üstü indirim görmüşse 30 hazirana kadar bekleyip belki bir umtu daha ucuza almayı düşüneceğim.

AsRuleS

27.6.2014 21:13:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Emeklerine sağlık ama takıldığım bir şey var, fragmanda "Herşey" bitişik yazılmış, ayrı olmalı. Umarım oyun içinde çeviriler kontrolden geçmiştir. Fragmana göre konuşursam çeviri güzel gibi. Teşekkürler emeği geçenlere.
Fragmandan sonra birçok defa metinler gözden geçirildi ve gerekli düzeltmeler yapılarak yayınlandı :) İyi oyunlar dilerim :)

BSC Misafiri

27.6.2014 20:44:24

0
Emeklerine sağlık ama takıldığım bir şey var, fragmanda "Herşey" bitişik yazılmış, ayrı olmalı. Umarım oyun içinde çeviriler kontrolden geçmiştir. Fragmana göre konuşursam çeviri güzel gibi. Teşekkürler emeği geçenlere.

Dreandes

27.6.2014 17:18:53

+1
Oyun dünyası ve Türkçe'miz adına güzel gelişmeler bunlar.Umarız diğer yapımlardada görürüz

Rapsody_izmir

27.6.2014 17:04:54

0
Sherlock izleyip Kitaplarını okuyordum üzerine oyunu iyi gider
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Testament of Sherlock Holmes
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız