Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Suicide Squad'ın DC FanDome Panelinden Bir Video Paylaşıldı

 
 
Comic-Con'a katılmak yerine kendi etkinliğini düzenleyen DC'nin DC FanDome etkinliğinden yeni bir video paylaşıldı.
 
Video, etkinlikte düzenlenecek olan The Suicide Squad'ın panelinden bir video. Panele katılan oyuncuları ve yönetmen James Gunn'ı görebiliyoruz. DC FanDome etkinliği 22 Ağustos'ta başlayacak. Tüm takvime buradan ulaşabilirsiniz. The Suicide Squad filmi için yapılacak panel ise 22 Ağustos'ta Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak.
 
The Suicide Squad'ın vizyon tarihi 6 Ağustos 2021. Senaristliğini ve yönetmenliğini James Gunn üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Joel Kinnaman, Taika Waititi, Idris Elba, Alice Braga, John Cena, Jai Courtney ve Nathan Fillion bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber suicide squad ikinci film vizyon tarihi
Joe Keery, Stranger Things 4. Sezonun Beklediğimize Değeceğini Söyledi The Mandalorian'ın Yaratıcısı, Hayranları Nasıl Mutlu Edeceğini Kevin Feige'den Öğrendiğini Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lord Melkor

17.8.2020 14:35:04

0
Tamam da burda konu yönetmen olması iyi yapımcılığı veya fikirler değil

BSC Misafiri

17.8.2020 12:16:18

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Lord Melkor Bunlar da yönetmenden sayılıyor ya işte ne garip dünya. Tek bir çizgi roman filmi yapmış o da önlerine ne atsan zaten insanların bayıldığı Marvel filmi.
James Gunn'ı tanımadan böyle saçma bir yorum yapman üzücü.Kendisi çok iyi bir yönetmen değildir ki son zamanlar da yaptığı filmlerin çoğu oldukça kaliteli,arka planda bir çok filme fikir babalığı yapmış bir isimdir.Kendisi oldukça yapıcı bir insandır.Biraz araştırıp yazsaydın keşke :) Yapımcılık konusunda da bir çok filmin yapımcı ekibinde danışman yapımcı olarak yer alır.

Lord Melkor

17.8.2020 12:10:26

0
Bunlar da yönetmenden sayılıyor ya işte ne garip dünya. Tek bir çizgi roman filmi yapmış o da önlerine ne atsan zaten insanların bayıldığı Marvel filmi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız