Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims Rakibi Life by You'nun Erken Erişim Tarihi Ertelendi

 
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Paradox Tectonic, The Sims rakibi yaşam simülasyonu oyunu Life by You'yu daha önceden planlanan 5 Mart tarihinden Haziran ayına erteledi. Oyun erken erişim sürümü ile beraber 4 Haziran tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkacak.
 
Life by You büyük beklentilerle çıkacak 
 
 
 
Paradox Interactive üç aylık gecikme hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Belirli sorunlardan ötürü oyunu 4 Haziran 2024 tarihine ertelemek durumunda kaldık. Bu süreç zarfında oyunda yer alan karakterlerin görselliğini daha da iyileştirecek ve aynı zamanda oynanış kısmına da çeşitli geliştirmeler sağlayacağız."
 
The Sims rakibi olarak piyasaya sürülmeyi bekleyen bu oyunda bildiğiniz üzere bir karakter oluşturabiliyor ve bu karakteri gerçek hayatta neler yapıyorsak ona göre çeşitli işlerde kullanabiliyoruz. Oyunda işe gidebiliyor, evinizi dekore edebiliyor, yemek yapabiliyor, etkinliklere katılabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz.
 
Oyun için aynı zamanda geliştirici ekip yeni bir video yayınladı. Bu videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Erteleme videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Life by You
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın The Thaumaturge için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız