Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 5'in Ön Sürümü Sızdırıldı!

 
 
Şu anda Electronic Arts tarafından geliştirilme aşamasında bulunan ve The Sims serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan The Sims 5 için yeni bir sızıntı ile karşınızdayız.
 
Oyunun ön sürümünün şu anda internet üzerinden sızdırıldığını ve aynı zamanda oynanabilir durumda olduğunu aktarabiliriz. Oyunun bu sürümü hem PC hem de Android versiyonları ile karşımıza çıkıyor ve her iki platformda da bu içeriğe erişebiliyorsunuz.
 
The Sims 5 Denuvo'yu kullanacak 
 
 
 
Bazı raporlara göre oyunun PC ön sürümü tartışmalı korumayla beraber ön plana çıkan Denuvo'ya sahip. Genel olarak Electronic Arts oyunlarında bu korumayı kullanıyor. Diğer taraftan geliştirilme aşamasında bulunan beşinci oyun için resmi adının hangisi olduğunu bilemiyoruz. Dolayısıyla şu anda sadece oyuna "The Sims 5" deniliyor.
 
Maxis tarafından geliştirilen bu yapımın ön sürümünde aynı zamanda oyunun motorunun çeşitli özellikleri açığa çıkmış durumda. Bu yeni Sims oyunu, Frostbite oyun motoru yerine Unreal Engine tarafından desteklenecek. Diğer taraftan bu oyun motorunun UE4 mü yoksa UE5 mi olduğunu şu an için bilemiyoruz.
 
Daha önce bildirildiği üzer, bir önceki oyun The Sims 4'te olduğu gibi beşinci oyunda da oynaması ücretsiz bir yapı ile karşımıza çıkacak. Tahmin edilene göre ücretsiz olarak sunulan bu oyun çok çeşitli ücretli genişleme paketlerine sahip olacak ve DLC içerikleriyle beraber para kazanma yoluna gidecek.

The Sims 5 için sızdırılan ön sürüme dair herhangi bir linki buradan paylaşmayacağız. Öte yandan oyun bildiğiniz üzere yaşam simülasyonu deneyimini bizlere sunmaya hazırlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Baldur’s Gate 3, 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı PGL Major Copenhagen 2024 Avrupa RMR B Elemeleri Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

28.2.2024 14:05:55

0
Bir oyun hiç mi geliştirmez kendini

BSC Misafiri

27.2.2024 16:01:33

0
Sanirim son oyunla birlikte beyaz tenli, normal kilolu kadin ya da erkekler tarihe karisacak.. Su serinin nasil rezil edilip batirildigina akil sir ermiyor. Oyundan tiksindirdiler insani.

BSC Misafiri

26.2.2024 21:59:56

0
NCK: Life by You var, Paralives var, rakip çok. Tabi bunlar da Sims gibi DLC satarak oyuncuyu sömürürse hiç şaşırmam. Will Wright ne yapıyor acaba? Proxi diye bir şey vardı ne oldu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız