Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PGL Major Copenhagen 2024 Avrupa RMR B Elemeleri Tamamlandı!

 
     PGL Major Copenhagen 2024 Avrupa RMR elemelerinin B etabı tamamlandı. B kategorisi elemelerini başarıyla tamamlayan takımlar; MOUZ, Cloud9, Team Vitality, Team Spirit, Apeks, ENCE, ECSTATIC ve HEROIC oldu. Böylelikle Avrupa elemelerinden turnuvaya katılacak 17 takım belli oldu. 
 
     PGL Major Copenhagen 2024 C2 turnuvası 17 Mart Pazar günü başlayacak. 3 aşamada gerçekleşecek turnuvanın ilk aşaması "Açılış Etabı" olacak. Açılış Etabı'nda 16 takım mücadele edecek, ilk 8 takım yükselirken, son 8 takım turnuvaya veda edecek. 2. aşama "Eleme Etabı" 21 Mart Perşembe günü gerçekleşecek. Burada 16 takım karşılaşacak ve galip olan takımlar son etap olan "Playoff Etabı"nda yer alacak. Playoff'lar 3 maçlık seri formatında oynanacak. Şampiyon olan takım 500.000 Dolar para ödülünün sahibi ve BLAST Premier World Final turnuvasına katılma hakkı elde edecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
macera pc Crash Forts
The Sims 5'in Ön Sürümü Sızdırıldı! Aksiyon Oyunu Maid of the Dead, PC için 1 Mart'ta Çıkış Yapıyor

yaratıc1KLAVYE

27.2.2024 11:20:30

0
Bir futbol maçını izlemekten daha keyifliydi. Haritalar az olduğundan taktikler bir yerden sonra kısır döngüye girmesine rağmen yine de izletiyor kendini. Umarım yazın büyük bir güncelleme ile yeni ve eski haritalar oyuna dahil edilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız