Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 3: Generations Haftaya Çıkıyor

The Sims 3: Generations Haftaya Çıkıyor

      Sim’lerinize istedikleri her şeyi sunmaya hazır olun! Electronic Arts Inc.’ten EA Play Label bugün The Sims 3™ Generations Genişleme Paketinin önümüzdeki haftadan itibaren raflardaki yerini almaya başlayacağını duyurdu. 2009’un en çok satan PC oyununun bu yeni genişleme paketi sayesinde oyuncular çocukluğun hayal gücüyle dolu dünyasını keşfedecek, gençliğin asi yıllarını ziyaret edecek ve yetişkinliğin sorumluluk ve hatıralarla dolu dönemini yaşayacaklar.

     The Sims 3 Generations’ın tüm yaşam dönemlerini genişletme imkanı verdiğinin altını çizen EA The Sims Studio Genel Müdürü Scott Evans, ‘bu sayede oyuncular bu dönemlerde geçen özel anları daha ayrıntılı biçimde yaşayabilecekler. Çocukluk yıllarının yaratıcı ve oyun dolu zamanlarını, isyanlarla dolu gençlik yıllarına, bekarlığa veda partileri ve evlilik törenleri gibi yetişkinlere özel kutlamalara kadar, oyunculara en dolu hikayelerini anlatmaları için gereken araçları sunuyoruz” diye konuştu.

     Artık yaratıcılığınızı göstermeniz için yeni kutlamalardan, dramatik olaylara kadar birçok yeni yol mevcut. Oyuncular çocukluk yılları ile başlayarak Sim’lerini yeni kostüm sandıkları sayesinde dinozor, prenses, prens veya astronot olarak giydirebilecek, bilim kurgu, kulüp evi veya peri masalı kalesi temalı üç ağaç evden birinde en sevdikleri öyküleri canlandırırken izleyebilecekler. Gençlik yıllarında oyuncular yeni ceza sistemi sayesinde eşek şakaları yapan veya evden gizlice kaçmaya çalışan Sim’lere oda cezası verebilecekler. Asi kişilik özelliğine sahip olan Sim’ler evde durmak istemeyecek, başkalarına patlayan tuvaletler, boyalı duşlar, zile basıp kaçmalar gibi şakalar yapacaklar; diğer Sim’ler ise balo kralı veya kraliçesi olma hayaliyle yaşayacaklar.

      Yetişkin Sim’ler bekarlığa veda partisi düzenleyip katılabilecekler, gösterişli düğünler düzenleyebilecekler, görünüşlerini ve hatta kariyerlerini değiştirebilecek orta yaş krizlerine girebilecekler. The Sims 3 Generations’ta oyuncular oyun içi video kamerası sayesinde Sim’lerinin en güzel anlarını kaydedebilecek ve yeni hatıra sistemi sayesinde www.TheSims3.com ve Facebook üzerinden paylaşabilecekler.
 
                                                                                                             Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Sims 3 The Sims 3 Generations Genarations Sims Studio EA Games
Fifa 12'nin İlk Resmi Videosu Yarın Geliyor Gülegüle Bad Company 2, Hoşgeldin Battlefield 3

MELEKKIZ19981

6.8.2011 17:11:15

0
arkadaşlar sims3 oynuyorum ama evlendirmek için ŞARAP,DÜĞÜN PASTASI YAPAMIYORUM YARDIM ACİLLLLLL
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 3: Generations
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız