Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Room VR: A Dark Matter 26 Mart'ta Çıkacak

 
 
Geliştirici Fireproof Games, sanal gerçeklik bulmaca macera oyunu The Room VR: A Dark Matter'ın 26 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun Oculus Rift, Oculus Quest, PlayStation VR, HTC Vive, Valve Index & Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazlarında oynanabilir olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Birleşik Krallık'ta yer alan deneyimli geliştirici Fireproof Games tarafından tasarlanmış bu sanal gerçeklik macerasında tuhaf cihazlar ve antik tarihle dolu bir dünyaya adım atın.
 
20. Yüzyıl'ın başlarında Londra'daki İngiliz Arkeoloji Araştırma Enstitüsü'ne yolculuk edin ve saygın bir Eski Mısır Bilimcisinin gizemli kayboluşunu araştırın. Gizemli konumlar keşfedin, muhteşem aletler inceleyin ve hayal ile gerçekliğin sınırlarını zorlayan farklı bir dünyaya adım atın.
 
Sanal gerçekliğin eşsiz özelliklerini keşfetmek için tasarlanmış The Room VR, sizi tüyler ürpertici dünyasını deneyimlemeye, bulmacalar çözmeye ve kendinizi gerilim ile ayrıntı dolu dünyasına bırakmaya davet ediyor.
 
Yeni oyuncular için geliştirildi
Oynanabilir eğitim modu ve isteğe bağlı ipucu sistemi sayesinde deneyimli oyuncuların yanı sıra yeni başlayan oyuncular için de uygun olan bu yepyeni oyunla ödüllü seriyi keşfedin.
 
Benzersiz bir dünya
Onları keşfetmenizi bekleyen inanılmaz cihazlarla dolu heyecan verici ve tuhaf ortamlara sahip bu oyunun büyüleyici, mistik ve tüyler ürpertici dünyasını keşfedin.
 
Uzun ve sinematik bir öykü
Oyuncular tarafından keşfedilmek üzere tasarlanmış bu dünyada, dört uzun bölümden oluşan hikayenin sır perdesini aralayın ve gizemi çözün.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Room VR: A Dark Matter Fireproof Games sanal gerçeklik bulmaca macera
Horizon Zero Dawn PC Versiyonundan İlk Ekran Görüntüsü Counter-Strike: Global Offensive İlk Defa 1 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu Sayısını Gördü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Room VR: A Dark Matter
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız