Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Quiet Man'i İkinci Oynayışınızda Sesler ve Konuşma Açılacak

 
Square Enix'in bugün düzenlediği canlı yayında yapmış olduğu duyuruya göre, The Quiet Man'in çıkışından bir hafta sonra ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak ve bu güncelleme oyunu ilk bitirmenizden sonra sesleri ve konuşmayı aktif edecek.

The Quiet Man'de ana karakterin sağır olmasından dolayı oyunu ilk oynayışınızda sesler ve konuşma bulunmayacak. Bu güncelleme ile oyuncular oyunu ikinci oynayışında orijinali sessiz olan bu dünyayı yeni bir yaşam duygusu ile deneyim edecek ve hikayenin gerçekliğini keşfedecek.
 
Square Enix ayrıca oyunun bitiş tema müziği The Quiet'in Britanyalı şarkıcı ve söz yazarı Imogen Heap tarafından gerçekleştirildiğini ve oyunun 29 dili destekleyeceğini duyurdu.
 
The Quiet Man 1 Kasım'da dünya genelinde PlayStation 4 ve PC için 1,800 yen / $14.99 fiyattan dijital olarak çıkacak.

Canlı yayının tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Quiet Man Square Enix PS4 PC
Marvel's Spider-Man'in İlk DLC'si Üç Kostüm Ekleyecek, 1.07 Güncellemesi New Game+ Modu Ekleyecek Bandai Namco Cyberpunk 2077'nin Avrupa'daki Dağıtımını Üstlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rebidem

16.10.2018 21:37:24

+3
Oyun 29 dili destekliyor ve bunların arasında türkçe yoksa yazıklar olsun.Kimse çıkıp oyun satışlarından bahsetmesin.Bunlar 49 dil de eklese türkçeyi eklemezler.

mehmetalpertr

16.10.2018 20:54:02

0
Hay sizin yapacağınız işe.. Salak bir firma vardı Silent Hill Homecoming'i yapan. Yapımcı konuşuyordu. Gerçek hayatta yerde köşede mermi buluyor musunuz o yüzden koymadık sandalye ve masayla dövüşeceksiniz diye. Ulen salak gerçek hayatta o yaratıklar var mı ? O ortam var mı diye sormazlar mı adama ? O kadar gerçek düşkünüysen Silent Hill yapma kardeşim. Zaten o oyunu da rezil etmişlerdi. Bu da öyle olacak gibi gözüküyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Quiet Man
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız