Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Quiet Man 1 Kasım'da Çıkacak

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Human Head Studios The Quiet Man'in 1 Kasım'da dünya genelinde PlayStation 4 ve PC için 1,800 yen / $14.99 fiyattan dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu.
  
Sınırlı bir süre için oyun Limited Edition olarak ulaşılabilir olacak ve bu sürüm PlayStation 4'te oyunun dijital kopyası, dinamik tema ve sekiz avatar; PC'de oyunun dijital kopyası ve PC ile mobil cihazlar için orijinal duvar kağıtları içerecek.
 
Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

THE QUIET MAN™ yüksek kaliteli canlı çekim, gerçekçi grafikler ve heyecanlı aksiyon oynanışını kusursuzca harmanlayan, sürükleyici bir hikaye odaklı sinematik bir aksiyon deneyimi sunuyor. Tek bir gecede geçen hikayede, oyuncular gizemli bir maskeli adamdan bir kadın şarkıcının kaçırılmasının sebebini öğrenmek için “sessiz” bir dünyada dövüşerek yoluna devam eden sağır başkahraman Dane rolünü alıyor. Tek oturuşta bitirebileceğin, adrenalin yüklü sinema benzeri bir deneyime atıl.
 
Sağır bir karakter olan Dane olarak oynuyor ve dünyayı onunla aynı şekilde – çok az sayıda belirgin sesle ve altyazısız olarak deneyimliyorsun: Maskeli adamı arayışın ilerledikçe hikayeden kendine göre bir anlam çıkarmak sana kalmış.

Bu oyunun içerikleri tamamen kurgusaldır. Herhangi bir gerçek olayı, kişiyi ya da oluşumu temsil veya tasvir etmek amacı gütmemektedir ve bu tür benzerlikler tamamen rastlantısaldır. Bu oyunun yapımcıları ve yayıncıları bu oyunda tasvir edilen davranışları hiçbir şekilde desteklemez, hoş görmez veya teşvik etmez. 
 
""Sessiz"" bir dünyayı deneyimle
Oyuncu, Dane'i kontrol etmekle kalmıyor, dünyayı da onunla aynı şekilde deneyimliyor. Sağır bir başkahraman olarak yaşadığı dünya belirsiz ve boğuk seslerden oluşuyor ve maskeli adamı arayış sürerken olaylardan kendi anlamını çıkarma işini oyuncuya bırakıyor.

Heyecanlandırıcı dövüş:
- Yakuza serisinin aksiyon yönetmenliğiyle meşhur Tatsuro Koike tarafından koreografisi yapılan hızlı, içgüdüsel ve adrenalin dolu dövüşler.
- Görünüşte basit ama acımasız kombolarla, dövüş sistemi eski beat’em-up aksiyon oyunları gibi alışılması kolay olmakla birlikte, dövüşte çeşitlilik ve gerilim sunuyor.
- Yumruk ve tekme kombolarından, düşmanları yakalayıp fırlatmaya kadar değişen dövüş hareketi yelpazesini ortaya dök.
- Sersemlemiş rakipleri vahşice yere ser ya da onları acımasız saldırılara ortam hazırlamak için nesnelere çarptır.
- Kıl payı kurtuluşlarla ve karşı ataklarla sonuçlanabilecek anlık sıyrılışlarla kendini savun.
Canlı çekim ve oynanış arasındaki çizgiyi inceltiyor

Yüksek kaliteli canlı çekimlere ek olarak, THE QUIET MAN™ baş döndüren görsel gerçekçiliği ve öfke, neşe ve acı gibi güçlü hissedilen duyguları yansıtmak için 3Lateral, Cubic Motion ve Human Head Studios partnerliğinde yapılan grafiksel sekanslar ve yüz animasyonları içeriyor ve canlı çekim, grafik motoru sahneleri ve esas oynanış arasında kusursuz geçiş ve devamlılığa olanak tanıyor.

 
Dört dakikalık yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Quiet Man Square Enix PS4 PC
Bahçeşehir SuperMassive Worlds 2018 Ön Elemelerinde 2'de 2 Yaptı! Sega Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Revolve8: Episodic Dueling'i Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Quiet Man
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız