Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition PC ve Yeni Nesil Konsollar için Derecelendirildi

 
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için "The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition"ı derecelendirdi.
 
 
 
Kore Oyun Derecelendirmesi ve Yönetim Komitesi, platformlar belirtilmemiş olsa da The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition'ı ilk olarak Ağustos ayında derecelendirmişti. 
 
Devam oyunu The Outer Worlds 2, şu anda Xbox Series ve PC için Obsidian Entertainment tarafından geliştiriliyor ve Microsoft tarafından yayınlanacak. İlk oyun ve yeni derecelendirilen Spacer's Choice Edition da dahil olmak üzere Take-Two Interactive yan kuruluşu Private Division tarafından yayınlandı. 
 
The Outer Worlds şu anda PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için mevcut. Oyun ayrıca "Murder on Eridanos" ve "Peril on Gorgon" olmak üzere iki genişleme paketine sahip. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Outer Worlds Obsidian Entertainment tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma o
Aksiyon Rol Yapma Oyunu ASTLIBRA Revision, 13 Ekim'de PC'ye Geliyor Judgment ve Lost Judgment Artık Intel XeSS Teknolojisini Destekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Outer Worlds
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız