Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Outer Worlds: Murder on Eridanos Çıkış Fragmanı

 
The Outer Worlds'ün ikinci ve son hikaye genişlemesi Murder on Eridanos PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. Switch'e daha sonra gelecek.

Murder on Eridanos, Expansion Pass'e dahil. Tek olarak da satılıyor ve tekli
fiyatı PlayStation Store, Windows Store ve Steam'de 109,00 TL. Epic Games Store'da 69,00 TL. Steam'de Expansion Pass daha ucuz. %20 indirimle 91,20 TL.

Genişlemeyi oynayabilmek için aynı platform üzerinde The Outer Worlds ana oyununa sahip olmak gerekli.

İçeriği:
 

Halcyon kolonisinin tarihindeki en esrarengiz cinayeti araştırmak için Eridanos'a gidiyorsun. Rizzo'nun reklam yüzü meşhur Halcyon Helen öldürülerek ortadan kaldırılmış, tam da yeni Spectrum Brown votkasının lansmanından hemen önce ve herkes cinayet şüphelisi. Bu macerada, yoldaşlarınla birlikte Eridanos'un yüzen adalarında cinayete dair bilgi toplayacak, Discrepancy Amplifier denilen ve çıplak gözle görülemeyecek detayları görmene olanak sağlayan yeni bir cihaz yardımıyla bulduğun ipuçlarını bir araya getireceksin. Bu cinayetin derinlerinde ilk bakışta görünmeyen muazzam bir gizem yatıyor ve bunu açığa çıkarıp davayı çözmek sana (istersen ekibinle birlikte size) bağlı.
 
• Esrarengiz bir cinayet: Herkes ve her şey şüpheli. Koloninin en meşhur kişisi Halcyon Helen'in öldürülmesinin üzerindeki sis perdesini kaldırıp sorumluları bulmak sana bağlı. Discrepancy Amplifier denilen yeni cihazı kullanarak, davadaki başka türlü görülemeyen maddi uyumsuzlukları tespit edip parçaları birleştir.

• Özgün bir dünya: Eridanos'un yüzen adaları arasında, ihtişamlı Grand Colonial Hotel'den Rizzo'nun rengârenk ormanlarına kadar pek çok mekâna seyahat et. Ama dikkatli ol, karşılaştığın kişilerin aydınlık görünen güler yüzlerinin ardından karanlık bir şeyler olması kuvvetle muhtemel.

• Yeni silahlar ve karakter özelleştirme olanakları: Üç yeni bilimsel silahı envanterine katabilir ve dava üzerinde çalışırken çeşitli silah ve zırh varyantlarını kullanabilirsin. Ayrıca, maksimum seviyeni üç artırarak eşsiz bir karakter oluşturma yolunda yeni avantaj ve kusurları kullanabilirsin.


Çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
The Outer Worlds Obsidian Entertainment tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma o
Xbox Game Pass'teki Nier: Automata, Steam Versiyonundan Farklı The King of Fighters XV Terry Bogard Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Outer Worlds
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız