Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Long Dark Filmi Duyuruldu

 
   Keşif hayatta kalma türündeki oyun The Long Dark'ın live-action filmi geliyor.
 
   Geliştirici Hinterland Studios bu proje için Resident Evil film serisinin yapımcısı Jeremy Bolt ve onun yapım şirketi Bolt Pictures ile anlaştığını duyurdu.
 
   Hinterland Studios'un kurucusu ve kreatif direktörü Raphael van Lierop filmin senaryosunu yazacak. Bunun dışında yönetmen, oyuncular ve çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.
 
   Hinterland Studios filmin nasıl olacağına dair ufak bir fikir vermek amaçlı Elegy adlı beş dakikalık kısa bir film çekti. Haberin sonunda bulunan oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
   The Long Dark'tan bahsetmişken, yaklaşık üç senedir erken erişimde bulunan oyun 1 Ağustos'ta erken erişimden çıkıp tam sürüme geçecek.
 
   Tam sürüm ile birlikte Survival Sandbox modunun yanı sıra bölümler şeklinde sunulacak bir hikaye modu oyuna eklenecek. Beş bölümden oluşacak hikaye modunun "Do Not Go Gentle" ve "Luminance Fugue" adı verilen ilk iki bölümü oyunun çıkış yapacağı gün yayınlanacak. Diğer üç bölümün ise 2017 sonları ve 2018 başları arasında gelmesi bekleniyor.
 
   The Long Dark 1 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Long Dark Hinterland Studios Survival Bağımsız Indie PC
PES 2018 PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Crash Bandicoot N.Sane Trilogy'nin Xbox One'a Geleceğine Dair Bir Kanıt Daha

BSC Misafiri

1.8.2017 08:31:06

0
Atmosferi yansıtabilirse ortaya bir başyapıt çıkabilir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Long Dark
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız