Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Long Dark GeForce Now'dan Kaldırıldı

 
Hinterland Studio'nun hayatta kalma oyunu The Long Dark Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'dan kaldırıldı.
 
Hinterland Studio'dan Raphael van Lierop konu ile ilgili olarak "The Long Dark'ı artık GeForce Now üzerinden oynanamadığı için hayal kırıklığına uğrayan oyuncular için üzgünüm. Nvidia oyunu platforma koyarken bizden izin almadı ve biz de bu yüzden kaldırmalarını istedik. Lütfen şikayetlerinizi bize değil onlara iletin. Geliştiriciler, oyunlarının nerede olduğunu kontrol etmelidirler." dedi. 
 
Bundan önce de Activision Blizzard ve Bethesda Softwork oyunları GeForce Now'dan kaldırılmıştı. Görünüşe göre oyunların kaldırılması Nvidia ile firmalar arasındaki iletişim kopukluğundan kaynaklanıyor.
 
GeForce Now, halihazırda sahip olduğunuz bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan bir video oyun streaming servisi. Ücretsiz ve Founders abonelikleri mevcut.

Daha fazla bilgi için resmi sayfasını nvidia.com/en-eu/geforce-now adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Long Dark Hinterland Studios Survival Bağımsız Indie PC
Söylenti: Capcom 2020 Mali Yılında Beş Oyun Çıkarmayı Planlıyor PlatinumGames: The Wonderful 101 Kickstarter Kampanyası Para için Değildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

3.3.2020 08:24:01

0
Oyunlari satın alıyoruz ama icerisindeki sözleşmeyi accept deyip geciyorum (kendi adima konusuyorum).Orada detaylar arasinda illa ki vardir sahipliginizin sınırları belirlenmiştir.Al tepe tepe kullan demiyorlar.En güzel ornek bazi oyunların kapanan serverları.Neden kapatıyorsun serverı? Ben oyununa para vermişim sonsuza kadar en azından 3 nesil geçene kadar beklemen lazım, değil mi? Ama yok olmuyor.Adam oyunu sana sattı ama serverlar üzerindeki haklar hala o adamlarda.İleride yapımcılar bizden server parasını da alırlar ki oyunun fiyatının icinde o da vardır.

Angel of the Lord

3.3.2020 01:14:35

0
Umarım Destiny 2 kalkmaz. Yazın akmayı düşünüyorum.

Krone

3.3.2020 01:08:21

0
Adamlar Steam, Epic ve Uplay ile anlaşmışlar ve burada belli başlı oyunları oynatıyorlar. Kullanıcı olarak ben bu oyuna sahip miyim sahibim. Ben bunu istediğim yerden oynarım. Kendi bilgisayarıma başka bir server kurar kendim stream ederim. Parasını verip tüm haklarını satın aldığım bu oyunu istersem buzdolabının ekranında oynarım. Burada yapımcıyı ilgilendiren hiçbir durum yok. Onlar paralarını Steam, Epic ve Uplay gibi platformlardan oyunlarını satarak zaten kazanmışlar. Daha neyin komisyonunu bekliyorlar merak ediyorum doğrusu. Nvidia bugün bu pürüz çıkartan oyun yapımcılarına desteği kesiyorum dese hepsi çöp gibi ortada kalır.

Jack Rabbit Slims

2.3.2020 19:38:25

0
Nvidia ne saçmalıyor anlamadım, bu kaçıncı haber? Sormadan etmeden milletin oyununu sistemine eklemek de nedir? Yani sorsan milyon dolarlık şirket bunlar, amatör şirketlerin yapmayacağı hareketleri yapıyorlar.

rcpyksl

2.3.2020 16:21:30

+1
quote:

Orjinalden alıntı: altunuz Bilgisayarım kötü olsa bile oyuna sahipsem oyunu istediğim şekilde oynama hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.
Yanlış bir düşünce.Oyuna sahipsen oyunun dijital bir kopyasını bilgisayarına indirme hakkına sahipsindir.Bilgisayarının kaldırıp kaldıramayacağı gibi unsurlar senin sorumluluğundadır.Uzak bir sunucunun sana bir görüntü sağlayabilmesi için elbetteki yayıncılarla anlaşması gerekiyor. Bence sorunlar şuradan kaynaklanıyor , nvidia da sizin gibi düşünüyor , bırakın oynasınlar oyunu zaten almışlar gibi düşünüyordur yada düşünmek istiyordur.Yayıncılara da oyuncuların oyunu bizim üzerimizden de oynayabileceklerini bilirlerse daha çok satın alırlar diyordur.Fakat yayıncılar oradaki potansiyelin bugün için düşük olduğunu bildiğinden ödeme istiyordur. Bu sistem yaygınlaştığı zamanda muhtemelen , nvidia oyunun kendi sunucularından oynatılabilmesi için yayıncılardan para isteyecektir.Oyun sektörünün yüzde 20si bile bu adamların eline geçerse kimseye para vermezler.

Metal-Gear

2.3.2020 16:18:28

0
O biraz pahalıya patlayabileceği için bence streaming hizmetini sunan platformlara verecekler oyunlarını, bu şekilde az bir ücret karşılığında bu hizmeti sunmuş olurlar. Aynı dijital platformda Steam kullandıkları gibi, her geliştirici kendi marketini açmıyor, dijital marketçilik işini yapan yerler üzerinden satıyorlar bu da onun gibi olur sistem rayına oturdukça.

porsux

2.3.2020 15:58:12

0
Zaten bu sistemin dönüp dolaşıp geleceği yerde tam dediğin şekilde olacak. Her yapımcı kendi streaming sağlayıcısını kuracak. Geforce Now veya Stadia benzeri bize özel bir sunucuda oyunu deneyim edebileceğiz kendi sistemimizden bağımsız olarak..

altunuz

2.3.2020 15:50:35

+4
Bilgisayarım kötü olsa bile oyuna sahipsem oyunu istediğim şekilde oynama hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Long Dark
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız