Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy'nin Xbox One'a Geleceğine Dair Bir Kanıt Daha

   Activision ve geliştirici Vicarious Visions, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy'i Xbox One'a getirecek gibi görünüyor.
 
   Geçtiğimiz günlerde Vicarious Visions ekibinde kayıt/yükleme ekranlarından sorumlu olan Kara Zisa Crash Bandicoot N.Sane Trilogy için yeni bir video paylaştı ve videoda Xbox kontrolcüsünün tuşları yer alıyordu.
 
   Video Kara Zisa tarafından kısa bir süre içerisinde kaldırıldı ancak oyunun Xbox One'a geleceğine dair bir ipucu vermiş oldu. 
 
 
 
   Bundan öncesinde de Macar perakendeci SuperGamer oyunu Xbox One için listelemişti. Ayrıca PlayStation İrlanda resmi twitter hesabı da oyunun "ilk olarak" PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro'ya geleceğini belirtmişti. 
 
   Crash Bandicoot serisinin ilk beş oyunu PlayStation'a özel olarak çıktı. 2001 yılı ile birlikte seri PlayStation'ın yanı sıra Xbox, GameCube, Xbox 360, Wii, Game Boy Advance ve Nintendo DS platformlarına da çıktı.
 
   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy; Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strieks Back ve Crash Bandicoot Warped oyunlarının remastered sürümlerini içeriyor.
 
   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy şu anda PS4 üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crash Crash Bandicoot Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back Crash Bandicoot Warped Crash Bandicoot N.Sane Trilogy PS4 Sony Activision
The Long Dark Filmi Duyuruldu Titanfall 2 EA ve Origin Access'e Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

redoracle

3.8.2017 02:01:40

0
Oyun aslında güzel platform ama bazı yerler gerçekten çok zor o yüzden şimdiki çoğu oyuncu beğenmeyecek,oynamayacaktır. Gamespot mesela 60 vermiş ,oyundaki zorlu zıplamalar eksilerden biri gösterilmiş mesela,halbuki oyunun tadı orda ama şimdikiler zor oyun sevmezler normal böyle puanlamaları zevk meselesi.

St Batuhan

2.8.2017 20:50:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: nForcer Bir düzeltme yapalım: Bugüne kadar çıkmış hiçbir Crash Bandicoot oyunu PC platformunda boy göstermedi. PS2 neslinden itibaren serinin Xbox, GameCube gibi konsollara da çıkan oyunları oldu, o kadar.
Zaten yazımda pc cephesine geçince ps2 yerine crash de ps1 hatırası olarak kaldı diye giriş yaptım ama anlamayanlar olur gibi bir açıklamaysa amaç eyvallah :)

nForcer

2.8.2017 19:27:14

0
Bir düzeltme yapalım: Bugüne kadar çıkmış hiçbir Crash Bandicoot oyunu PC platformunda boy göstermedi. PS2 neslinden itibaren serinin Xbox, GameCube gibi konsollara da çıkan oyunları oldu, o kadar.

Rachsuchtig

2.8.2017 14:49:57

0
İlk üç oyunu ps1de oynadım hala duruyor onun dışında crash bash ve crt bir de gba için bir oyunu oynadım ki gayet kaliteliydi 2d platform oyunuydu ama ps1deki ile eşdeğer zevk vermişti

St Batuhan

2.8.2017 10:03:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Doğru, ancak fikri mülkiyet hakları PS2 neslinden beri Sony'nin elinde olmayan bir seri olduğundan dolayı güncel fikri mülkiyet sahipleri (Activision) daha çok gelir elde etmek için oyunu multiplatform hale getirmekten çekinmezler.
Zaten benim için de Crash PS1'de vardı :) Sonrasında pc cephesine geçince o da kaldı öyle. Elbette hakların elinde olmaması önemli bir etmen ama ben Sony ile tanıdım ve hep orada özel bir yeri var :D

nForcer

2.8.2017 05:37:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan Aslında gelmesi güzel oyunculuk için ama Crash Sony'e özel kalsa daha hoş olurdu. Bir maskot gibi sonuçta.
Doğru, ancak fikri mülkiyet hakları PS2 neslinden beri Sony'nin elinde olmayan bir seri olduğundan dolayı güncel fikri mülkiyet sahipleri (Activision) daha çok gelir elde etmek için oyunu multiplatform hale getirmekten çekinmezler.

Tuomir

1.8.2017 21:10:00

0
Gelmeli bence de satışlar iyi olursa devam oyunları da gelir aynı çerçevede.

St Batuhan

1.8.2017 10:26:06

0
Aslında gelmesi güzel oyunculuk için ama Crash Sony'e özel kalsa daha hoş olurdu. Bir maskot gibi sonuçta.

capital.punishment

1.8.2017 00:58:43

+1
Gelsin bakalım. Bu nesilde ilk defa doğru düzgün bi oyun çıkmış olur hem
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız