Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Legends'in Çıkış Tarihi 2016'ya Ertelendi


    Hearthstone'un büyük başarısının ardından ortaya çıkan kart oyunları arasında sayabileceğimiz The Elder Scrolls Online, geçtiğimiz yaz döneminde duyurulmuştu. Normalde içerisinde bulunduğumuz dönemde, yani 2015'in sonlarına doğru çıkması beklenen oyun için beklenen ertelenme haberi geldi.
 
   Twitter üzerinden oyunla ilgili gelen bir soruyu yanıtlayan Bethesda'nın pazarlama yöneticisi Pete Hines, The Elder Scrolls Legends'in bu sene içerisinde çıkmayacağını, oyunun 2016'ya ertelendiğini açıkladı. Açıklamalarının devamında Hines, oyunun oynanabilir durumda olduğunu ve çıkışının çok da uzakta olmadığını belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls The Elder Scrolls Legends Kart Oyunu RTS Strateji PC iPad
Bazı Sinemalarda Star Wars: The Force Awakens'ın Öncesinde Yeni Bir Uncharted 4 Videosu Gösteriliyor MSI'dan Blizzard Tutkunlarını Sevindirecek Haber: MSI GE62 HotS Edition
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.12.2015 17:57:06

0
Hearthstone'dan daha başarılı olabileceğini sanmıyorum ama sonuçta bizi tamriel'e götürecek her oyuna varım bu oyunu da mutlaka deneyeceğim.

Patren

18.12.2015 15:23:44

0
şurda ne kaldıki 2016 ya :) en kötü şubatda çıkar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Legends
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız