Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls: Legends'ın Kapalı Betası Bugün Başlıyor!

 
   Oynaması ücretsiz bir strateji kart oyunu olan The Elder Scrolls: Legends bir çok yönüyle bizlere bu türde alanı domine etmiş Blizzard imzalı Hearstone'u hatırlatıyor. Peki kendisi rakibini tahtından edebilecek mi?

   Betaya kayıt yaptırmış oyunculardan seçilmiş olanlar oyunu bugün deneyecekler -belki de çoktan başlamışlardır.-. Önümüzdeki aylarda daha fazla oyuncu kapalı betaya davet edilecek.

   Bethesda TES: Legends'ın her seviyeden oyuncuya hitap edeceğini söylüyor. Yeni oyuncular için kolay erişilebilirlik ve sizler gibi usta "kartşör"ler için bolca derinlik ve rekabetçi yapıyı bünyesinde bulundurduğu söylüyorlar. Oyunda size oyunu öğretmesi amaçlanan ve de destenizi hazırlamanızda yardımcı olacak olan bir tek kişilik oyuncu modu ve tabi bunun yanında online çok oyunculu modlar bulunuyor. RPG tarzı nitelik başlıklarından esinlenilerek desteler sınıflandırılmış. Örnek olarak; "Strength" ve "Agility" size bir "Archer" destesi sunarken, "Intelligence" ve "Willpower" sizlere bir "Mage" destesi sunacak. Oyun alanında bolca görsel efektte bulunacak.

    TES: Legends'ın temellerini stratejiye dayamış olması onu Hearthstone seviyesine yükseltebilecek yegane farklılık. Güzel bir oyun olması TES: Legends'ı kurtarmaz çünkü saha zaten büyük bir marka tarafından domine edilmiş. Bu yüzden kendini soktuğu bu yarışta TES: Legends ya batacak ya çıkacak. Burada es geçilmemesi gereken nokta ise Bethasda bu güne kadar sahalara koyduğu ürünlerle hep ya en iyiydi ya da sahanın en iyileriyle yarışabilecek kalitedeydi.

     Bütün oyunlarını oynamış bir "Yu-Gi-Oh!" hayranı olarak benim fikrim ise, bu tür bir oyunda kartlar dikey değil yatay gelişmeli ve genişlemeli. Yani güçlü kartları olan değil kartları en iyi kullanan kazanmalı. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bir kart oyunu nasıl olmalı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls The Elder Scrolls Legends Kart Oyunu RTS Strateji PC iPad
EVE: Valkyrie Cross-Platform Olacak! + Yeni Video Yeni Konsollar AMD'nin Kasasını Doldurabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shovel Knight

29.4.2016 19:21:23

0
biraz önce betaya kabul edildim 411 mb indiriyorum şuan

Kamil93

23.4.2016 16:48:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: berkay1122
quote:

Orjinalden alıntı: Kamil93 Moba türünün revaçta olması yetmedi sırada kart oyunları var.
yani?
Yanisi güzel kardeşim ardı arkası kesilmeyen klonları gelecek demektir. Sonra oyun tutmadığı için senesi dolmadan kendi kendini yok edecek, daha sayayım istersen ?

senjido

23.4.2016 10:42:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kamil93 Moba türünün revaçta olması yetmedi sırada kart oyunları var.
yani?

BSC Misafiri

22.4.2016 23:20:01

0
Yav kart mart ne ayak? Hadi 6 gelsin 6. Şöyle 3-4-5'in üzerine koyun tarihe geçen bir rpg bize sunun.

Kamil93

22.4.2016 22:09:45

0
Moba türünün revaçta olması yetmedi sırada kart oyunları var.

Beful

22.4.2016 19:33:26

0
Hayirlisi Bakalim atarlar belki key

lie_coffin

22.4.2016 17:23:29

0
Son yorumunuza kesinlikle katılıyorum, fakat yapımcı empatisi yaptığımız zaman öyle bir şeyin zor olduğunu düşünüyorum. TCG türünde oynadıkça yeni kartlar kazanılır ve bu kartlar öncekilere göre iyi olmalıdır ki sizi oynamaya itsin. En mantıklı sistem, kartları birbirine çok üstünlük sağlamayacak rakipleri karşılaştırmaya çalışmaktır diye düşünüyorum. Kartların değerlerine göre eşleştirme yapılabilir. Bir kart oyunu nasıl olmalı sorusuna da kendi yorumumu getireyim :) Herkes gibi ben de "pay to win" olmamasını isterim. Derin mekanikler içermeli, strateji çeşitliliği sağlaması açısından (magic, yu gi oh gibi, tabi oyuncu çekmek konusunda biraz daha sıkıntılı olacaktır) Sadece kazananın değil kaybedenin de ödüllendirilmesi gerekir, kazanana göre daha az tabi ki. ( böylece oyuncular arasındaki güç dengesi korunabilir). Sadece pvp değil pve de olmalı. Ve aslında en çok da fiziksel kart oyunu kültürünün ülkemizde gelişmesini isterdim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Legends
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız