Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures Anthology: Little Hope'dan İlk Detaylar Paylaşıldı

 
Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games'in korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology'nin ikinci oyunu Little Hope'dan ilk detaylar paylaşıldı. Yayıncı Bandai Namco, oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC için bu yaz yayınlanacağını açıkladı.
 
Oyunun tanıtım yazısını, fragmanını ve görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Her oyun; gerçek dünya olayları, kurgu ya da efsanelerden oluşan yeni hikaye, karakterler ve ortam içerir. The Dark Pictures Anthology'deki her oyun, tek veya çok oyunculu olarak oynanabilen bir sinematik korku deneyimi yaşatacak.  
 
Little Hope, The Dark Pictures Anthology'nin ikinci oyunu olacak. Terk edilmiş Little Hope kasabasında mahsur kalan dört üniversite öğrencisi ve profesörleri, aşılmaz bir sisin içinden geçerek, kabus gibi görünen hayaletlerden kurtulmalı.
 
- Little Hope'a Hoş Geldiniz: 17. yüzyılda yaşanan korkunç olaylara tanık olun.
- Ruhlarını Kurtar: Sizleri durmak bilmeden takip eden, kabus gibi görünen hayaletlerden kaçın. 
- Yalnız Oynamayın: Çevrimiçi olarak bir arkadaşınızla veya çevrimdışı bir şekilde 4 arkadaşınızla birlikte oynayın. Hikayenizi paylaşın, ekibinizi kurtarmak için akıllıca iş birliği yapın. Buraya giren herkes umuttan vazgeçsin.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Dark Pictures Anthology: Little Hope Bandai Namco Supermassive Games korku oyunu
En Çok Sevilen 10 Pokemon Belli Oldu Picross Geliştiricisi Yeni Oyunu Working Zombies'i Switch için Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.2.2020 20:46:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: Father Gascoigne Evet
O zaman ağlamaya devam et horizon başlıgında :D

Persona_6

28.2.2020 14:17:04

0
Evet

BSC Misafiri

28.2.2020 09:33:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Father Gascoigne Aynı şey Quantic Dream'in de başına gelecek görecez. Heavy Rain, Detroit kalitesine ulaşamayacak yeni oyunları.
Ulaşamazsa içinin yağları eriycek di mi ?

Venomstr

28.2.2020 00:00:27

+2
Hemen de alıntı yaparmış. Nasıl da tatlı tatlı, meraklı meraklı okuyor mesajları. Seni gidi meraklı seni

Guest-AEF248198

27.2.2020 23:55:03

0
Bu ne yorum okumaya girdik 1 kişi hariç hepsi bloklu.

Venomstr

27.2.2020 22:32:22

+1
Until Dawn yorumuna katılmıyorum. Kendi türü içersinde harika bir oyundu. Knack için ise; demek ki exclusive oyunlar seviyesine ulaşamamış. Odak noktasını kaçırmayalım. Exclusive oyunlarda kalitede zirve hedeflenir. Örneğin; Zelda'nın mükemmel, benzersiz bir sanat eseri olması.

keremec

27.2.2020 22:22:41

+1
Exclusive oyunların başarılı olmalarındaki en büyük unsur genelde sahip oldukları mali güç. Mesela sırf exclusive diye knack ve knack 2 başarılı oyunlar mıydı şimdi? Bu stüdyonun until dawn zamanındaki kadar bütçesi yok, yaptıkları oyunlar da AAA değiller. Exclusive oyun kalitelidir algısı özellikle bu nesilde Sony'nin doğru projelere yatırım yapmış olması ve diğer firmalardan doğru düzgün oyun gelmemesi sebebiyle iyice oyuncuların kafasına işledi. Haberlere göre Quantic Dream, Çinden yatırım almış. Şimdi bu yatırım yapan firma Çin'e uygun bir oyun çıkart der, her şeye burnunu sokarsa tabi ki kaliteli olmaz bu iş. Ama al parayı istediğini yap derse ve iyi bir bütçe verirse de neden Detroit ayarında bir iş çıkmasın ki? Sonuçta stüdyo aynı stüdyo. Ayrıca Until Dawn o kadar da iyi bir oyun değildi açıkçası. Tabi bir knack de değildi

Venomstr

27.2.2020 21:28:26

+2
Özel oyunları kıskanıyorsan oynama o zaman değil mi? Madem kibir yapıyorsun oynama. Git sıradan multiplatform oyunları oyna. Nasıl bir çelişkidir bu? Hep yaşı küçüklerin başının altından çıkıyor bu uyduruk ve kalitesiz fikirler. Hem ilgilenmiyorum diyor, hem de kıskanıyorum bütün platformlara çıksın diyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

Persona_6

27.2.2020 21:20:17

+3
Aynı şey Quantic Dream'in de başına gelecek görecez. Heavy Rain, Detroit kalitesine ulaşamayacak yeni oyunları.

Fearless_tr

27.2.2020 21:16:03

0
Aslinda ilk oyunu kötü yapan hikayesi ve kisa olusuydu.Tabi Sony'nin kendi oyun yapimcilarina her türlü yardimi verdiginide unutmamak lazim.

Venomstr

27.2.2020 21:04:58

+3
Aynen öyle, exclusive oyun sana çıtayı yükseltir. Karşına sanat eseri bir oyun çıkar. En yüksek kalite hedeflenir. Bazı yaşı küçükler hala diyor ki özel oyun diye bir şey olmasın. Bütün oyunlar her yere çıksın. Yahu o zaman özel oyunun ne anlamı kaldı? Git multiplatform oyun oyna. Bize ne? Özel oyunlara niye salça oluyorsun? Özel oyunları kıskanıyorsan oynamazsın, bu kadar basit. Şu basit mantığı bile anlayamıyorlar.

Persona_6

27.2.2020 20:55:41

+4
İlk oyun dandikti, sırtını jumpscare lere dayamıştı. Exclusive olmayınca kalite düşer tezimizin hayat bulmuş hali, nerede Until Dawn nerede bu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız