Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan ve Little Hope Yeni Nesil Konsollara Geldi

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan ve The Dark Pictures Anthology: Little Hope'un PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerini yayınladı. Oyuna PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında sahip olanlar yeni nesil konsollara ücretsiz olarak yükseltebilecek.
 
The Dark Pictures Anthology, bir arkadaşınla birlikte çevrimiçi olarak da oynanabilen bağımsız hikayelerden oluşan bir sinematik korku oyunu dizisi. Man of Medan’da 5 arkadaşın birlikte çıktıkları dalış gezisi uğursuz bir fırtına ile kabusa dönüşüyor.
 
Little Hope'da ise buradaki kasabada kapana kısılarak mahsur kalan 4 üniversite öğrencisinin ve hocalarının yoğun sisin içinde acımasız bir şekilde onları kovalayan korkunç hayaletlerden kaçmaları gerekiyor. 
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Dark Pictures Anthology: Little Hope Bandai Namco Supermassive Games korku oyunu
Tek Kişiyle Geliştirilen Project GRAY için Prototip Videosu Yayınlandı Rol Yapma Oyunu Ravenbound için 17 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız