Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures Anthology: Little Hope Sonbahara Ertelendi

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, bu yaz çıkması planlanan The Dark Pictures Anthology: Little Hope'u sonbahara erteledi.

Sonbaharda PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Supermassive Games CEO'su Pete Samuels tarafından belirtilene göre corona virüsü sebebiyle 200 kişiden oluşan ekip çalışmalarını evden yürütmeye devam ediyor. Geliştirici ekip dışında aktörler ve sahne ekibi gibi oyunun yapımında önemli rol oynayan diğer iş güçleri de mevcut olaylardan etkilendi ve bu da oyunu biraz geciktirecek. 
 
Until Dawn ve Man of Medan'ın arkasındaki stüdyo tarafından geliştirilen yeni korku oyunu Little Hope soyutlanmış bir kasabada geçen ve gizemli bir sis tarafından kapana kıstırılmış dört üniversite öğrencisi ve onların profesörünü konu edinecek. Oyuncular oyun boyunca her bir karakteri kontrol ederek yapmış olduğu eylemler ve vermiş olduğu kararlar ile oyunun gidişatını ve sonunu etkileyebilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Dark Pictures Anthology: Little Hope Bandai Namco Supermassive Games korku oyunu
Battlefield V, Star Wars Battlefront II, Mass Effect: Andromeda ve Daha Fazlası Steam'de Söylenti: Battlefield 3 Remaster Yeni Battlefield Oyunu ile Birlikte Çıkacak

hagiosmann

11.6.2020 20:24:05

+1
ilki gibi olacaksa çıkmasa da olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız