Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures Anthology: Little Hope 30 Ekim'de Çıkacak

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, Man of Medan'dan sonra The Dark Pictures Anthology serisinin ikinci oyunu Little Hope için çıkış tarihi verdi.

30 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Ön siparişler The Curator's Cut içeriğine erken erişim imkanı sunacak. Curator's Cut, diğer karakterlerin perspektifinden yeni oynanabilir sahneler sunarken oyuncunun önüne yepyeni seçenekler ve karar anları getirerek farklı sonuçlara ilerleyebilme ve oyunu bambaşka bir perspektifte deneyimleme olanağı sağlayacak.
 
Avrupa'da limitli sürüm ve koleksiyoncu sürüm de satışa sunulacak. Limitli sürüm Man of Medan, Little Hope, kumaştan harita, iki rozet ve dört diskli çelik kutu içerecek. Koleksiyoncu sürümü Little Hope, kumaştan harita, iki rozet, dört diskli çelik kutu ve 15 cm uzunluğunda Mary's 1692 kuklası içerecek. 
 
Little Hope soyutlanmış bir kasabada geçen ve gizemli bir sis tarafından kapana kıstırılmış dört üniversite öğrencisi ve onların profesörünü konu edinecek. Oyuncular oyun boyunca her bir karakteri kontrol ederek yapmış olduğu eylemler ve vermiş olduğu kararlar ile oyunun gidişatını ve sonunu etkileyebilecek.

Çıkış tarihi duyuru fragmanını ve 10 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bandai Namco The Dark Pictures Anthology: Little Hope Bandai Namco Supermassive Games korku oyunu
The Umbrella Academy'nin 2. Sezonundan Fragman Paylaşıldı Metacritic, Kullanıcı Puanı Sisteminde Değişikliğe Gitti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız