Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Cycle: Frontier Oyunculara Veda Ediyor

 
 
YAGER ekibi tarafından 2022'nin ortalarında piyasaya sürülen hayatta kalma çok oyunculu nişancı oyunu The Cycle: Frontier oyunculara veda etmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda ekip 27 Eylül 2023'te oyunun hizmetlerini kapatacağını, tüm operasyonları durduracağını ve oyunu kesin olarak çevrimdışına duruma getireceğini açıklıyor.
 
The Cycle: Frontier hizmetine son veriyor
 
 
 
The Cycle: Frontier ilk olarak 2018'de ortaya çıktı ve 8 Haziran 2022'de tam sürüm olarak yayınlanmadan önce 2019'da Erken Erişim sürümüyle çıkış yaptı. Savaş odaklı nişancı oyunu Escape From Tarkov gibi yapımlar ilham aldı ancak oyuncu sayısı hızla azalmaya başladı. Oyuna olan ilginin azaldığını gören ekip bu duruma bir çare bulamadı ve nihayetinde oyunu kapatma kararı aldı.
 
YAGER ekibi oyunu kapatma konusunda aldığı karar ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "The Cycle: Frontier ile 3. sezona giriş yaptık. Bu süreçte birçok geliştirmeye ve iyileştirmeye rağmen istediğimiz verimi alamadık. Oyun ne yazık ki bizlere mali açıdan fayda sağlamadı. "
 
Oynaması ücretsiz bir oyun olan The Cycle: Frontier piyasaya sürüldüğünde zaten zor bir durumdaydı. Oyun bu süreçte hileci akınına uğradı ve hile karşıtı yazılım sonrasında oyuncular oyundan uzaklaşmaya başladı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming FPS pc The Cycle: Frontier
Atlas Fallen için Yeni Fragman Oyun içi Silahlara Odaklanıyor Üç Kişi Tarafından Geliştirilen BattleBit Remastered İki Haftada 1,8 Milyon Sattı!

Zebercet

5.7.2023 08:00:56

0
Yager gibi firmayı düşürdükleri hale bak. Online oyununuz batsın ya oyun dünyasının kanseri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Cycle: Frontier
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız