Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atlas Fallen için Yeni Fragman Oyun içi Silahlara Odaklanıyor

 
 
Focus Entertainment tarafından oyunculara sunulacak fantastik aksiyon rol yapma oyunu Atlas Fallen için yeni fragmanlar gelmeye devam ediyor. Son yayınlanan fragman oyunun silahlarına odaklanıyor ve dövüş sisteminden birkaç kesit bizlere gösteriliyor.  Oyunda oyuncular, düşmanlarını ortadan kaldırmak için Dunecleaver, Sandwhip ve Knuckledust adlı silahları kullanabiliyor.
 
Oyunda silahların kendine özgü kombinasyonları bulunuyor
 
 
 
Yukarıda belirttiğim Dunecleaver, Sandwhip ve Knuckledust adlı silahların her birinin kendine özgü saldırı stilleri ve kombinasyonları bulunuyor. Geliştiricilere göre oyuncular ek olarak kendi özel oyun tarzlarını yansıtabiliyor ve bunun için düşmanları hedef alıp onların özlerini toplayabiliyor.
 
Atlas Fallen'da oyuncular, kadim tehlikelere karşı gelmeye çalışıyor, çeşitli gizemleri ortaya çıkarmaya çalışıyor ve geçmişin parçalarıyla dolu bir diyara adım atıyor. Kumlarla dolu bu diyarda zorlu dövüşler yer alıyor ve çeşitli yeteneklerle beraber efsanevi canavarları avlayabiliyoruz. 
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Atlas Fallen rol yapma aksiyon macera
Oynaması Ücretsiz Just Cause Mobile İptal Edildi! The Cycle: Frontier Oyunculara Veda Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız