Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman'in Çekimleri 2021 Şubat Ayında Bitecek

 
2021 yılının en beklenen filmlerinden biri olan yeni Batman filmi The Batman geçtiğimiz haftalarda ertelenmişti. Salgının sebep olduğu takvim sıkışıklığından dolayı ertelenen filmin yapımının ne zaman bitirileceği açıklandı.
 
Açıklamaya göre 2021'in başlarına kadar filmin çekimlerinin devam edeceği ve Şubat ayında da tamamen bitirilmesi bekleniyor. Bu da yaklaşık olarak 13 ay The Batman'in hazır bir şekilde beklemesi anlamına geliyor. Çünkü film 4 Mart 2022'de vizyona girecek.
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the batman batman film batman evreni oyuncular görüntüler fragman görsel fotoğraf konusu ne zaman yayın tarihi
Disney'in Yeni Animasyon Filmi Raya and the Last Dragon'dan Fragman Paylaşıldı Jared Leto, Joker Olarak Justice League Snyder Cut Filminde Bulunacak

Cpt. Alex Mason

22.10.2020 10:57:59

0
tenetin durumunu görünce korktular
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız