Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman Filminin Kadrosuna Yeni Bir İsim Katıldı ve Filmden Yeni Bir Detay Paylaşıldı

 
Robert Pattinson'ın başrolünde olduğu The Batman filminden geçtiğimiz günlerde ilk fragman yayınlandı ve genel olarak oldukça sevilen bir fragmandı.
 
Filmin tüm oyuncuları açıklandı sanıyorduk ki ancak geçtiğimiz gün filmin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Dunkirk, '71 ve The Killing of a Sacred Deer gibi filmlerde oyunculuk yapmış olan başarılı oyuncu Barry Keoghan, The Batman'in kadrosuna katıldı. Filmde James Gordon'ın yardımcı Stanley Merkel rolünü canlandıracak.
 
Ayrıca Matt Reeves, filmin hangi çizgi romandan esinlendiğini açıkladı. Çoğu kişi Year One olarak düşünmüştü, ancak Matt Reeves'in esinlendiği çizgi romanın Batman: Ego and Other Tails olduğunu açıkladı. 
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the batman batman film batman evreni hbo max yeni evren gotham gotham dizisi
Netflix'in Video Oyun Belgeseli "High Score" Yayınlandı Call of Duty: Black Ops Cold War PC'de Battle.net'e Özel Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız