Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Temuera Morrison, Boba Fett'in Obi-Wan Dizisinde de Olacağını Söyledi

 
Disney+'ın da erişime açılması ile birlikte bildiğiniz gibi birçok Star Wars dizisi duyuruldu ve bazıları yayınlandı. Şu an için en çok beklenenlerden biri de Obi-Wan dizisi.
 
Obi-Wan dizisinde Obi-Wan karakteri dışında bulunacak karakterler için bazı söylentiler var bazıları da ciddi söylentiler, ancak içlerinden hiçbiri resmi olarak açıklanmadı. Bu söylentilerin arasına bir yenisi daha eklendi.
 
Geçtiğimiz aylarda Temuera Morrison'ın oyunculuğu ile The Mandalorian'ın ikinci sezonunda bulunacağı açıklanan Boba Fett karakterinin Obi-Wan dizisinde olacağı söyleniyor. Bu söylentiyi başlatan kişi oyuncunun kendisi Temuera Morrison. 
 
Obi-Wan dizisi 4 bölümlük tek sezondan oluşan bir dizi olacak. 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney obi-wan dizisi konusu ne zaman oyuncular boba fett
Tenet'in Nasıl Çekildiğini Gösteren Bir Video Paylaşıldı Hugh Jackman, Ryan Reynolds ile Face/Off Filmini Tekrar Çekme Fikrine Açık Olduğunu Söyledi

RealArek

27.8.2020 12:36:47

+1
4 Bölüm nedir ya 20 falan yapın bari doya doya izliyelim Obi Wan özledik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız