Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hugh Jackman, Ryan Reynolds ile Face/Off Filmini Tekrar Çekme Fikrine Açık Olduğunu Söyledi

 
Wolverine karakteri ile tanınan başarılı oyuncu Hugh Jackman, Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds ile Face/Off projesinde yer alma fikrine açık olduğunu söyledi.
 
Hugh Jackman, Nicolas Cage ve John Travolta'nın başrolünde olduğu aksiyon filmlerinin en popülerlerinden biri olan 1997 filmi Face/Off'un tekrar çekmek istediğini açıkladı. Hem de hayranların en çok isteyeceği Ryan Reynolds ile birlikte. Ancak Hugh Jackman'ın bu proje için tek bir şartı var. Çekimler esnasında Ryan Reynolds ile hiçbir zaman bir araya gelmemek.
 
Büyük bir ihtimalle böyle bir proje göremeyeceğiz. Ancak filme komedi unsuru ekleyerek ve bu iki oyuncu ile çalışılarak oldukça keyifli bir film yapılabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri hugh jackman ryan reynolds face/off yüz yüze
Temuera Morrison, Boba Fett'in Obi-Wan Dizisinde de Olacağını Söyledi Bill & Ted Face The Music'in İlk Resmi Şarkısı Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.9.2020 23:08:29

0
Bu Hugh Jackman‘ın Ryan Reynolds‘la alıp veremediği nedir arkadaş adam deadpool vs woverine filmi için çok uğraşıyor süperde olur wolvi yanaşmıyor

BSC Misafiri

27.8.2020 16:27:49

0
çok gereksiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız