Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tenet'in Nasıl Çekildiğini Gösteren Bir Video Paylaşıldı

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan başarılı yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet dün vizyona girdi. Genel olarak internetteki yorumlara bakarsak Nolan, yine anlaşılması zor bir film yapmış.
 
Şimdi de filmden yeni bir video paylaşıldı. Bu video daha önce açıklandığı gibi Nolan'ın yeşil ekran kullanmadan Tenet filminin nasıl çektiğini gösteren kamera arkası görüntülerden oluşuyor.
 
Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan John David Washington Robert Pattinson kamera arkası
Call of Duty: Black Ops Cold War Yeni Nesil Konsollarda 70 Dolar Temuera Morrison, Boba Fett'in Obi-Wan Dizisinde de Olacağını Söyledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız