Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Games, The Wolf Among Us 2 Hakkında Açıklama Yaptı

 
Telltale Games, The Wolf Among Us 2: A Telltale Series hakkında bir durum güncellemesi paylaştı.

Tüm sezon eş zamanlı olarak geliştiriliyor. Bu da oyunun tüm bölümlerin aynı anda çıkabileceğine işaret. Telltale Games daha önce yaptığı bir açıklamada oyunlarının yayınlanma modelinde değişikliğe gitmeyi düşündüklerini belirtmişti.
 
Bunun yanı sıra oyunun The Game Awards 2020 etkinliğinde olmayacağı doğrulandı.
 
"The Wolf Among Us 2 hakkında daha fazlasını duymak için heyecanlı olduğunuzu biliyoruz. Biz de size daha fazlasını anlatmak için sabırsızlanıyoruz fakat zamanı gelince. Tüm sezonu aynı anda geliştiriyoruz ve Fabletown çetesini bundan sonra ne beklediğini paylaşmaya hazır olmak için yapacak daha çok şey var. Henüz zamanı değil."
 
Telltale Games 2018'de kapatılmıştı ve bir yıl sonra LCG Entertainment tarafından geri döndürüldü. Kapandıktan sonra dijital mağazalardan kaldırılan pek çok oyunu zamanla tekrar yayınladılar.
 
"Diğer Telltale oyunlarıyla ilgili olan sorular hakkında da, bazı oyunlar IP sahiplerine geri döndü ve bu oyunların kaderleri şu anda bizim ellerimizde değil."
 
The Wolf Among Us 2: A Telltale Series konsollar ve PC (Epic Games Store) için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Telltale Games The Walking Dead Telltale Games The Wolf Among Us 2 Fables Macera Adventure Yeni Oyun
Zula Süper Lig 6. Sezon İnfografiği Yayınlandı! Devolver Digital, Retro Tarzı Aksiyon Macera Oyunu Loop Hero'yu PC için Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.12.2020 06:17:43

0
TWD Game ile yakaladığı başarısını adeta altın yumurtlayan bir ördek bulma heyecanı ile altyapısı tamamen aynı olan oyunları farklı evrenlerde kurarak büyük bir başarı yakalamayı hedeflemişti Telltale Games. Lakin işler öyle olmadı. Bu tarz bir sürü oyun çıkardılar ve satışlar istedikleri gitmediği için çoğu oyundan zarar ettiler. Artık kendileri için ne kadar geç bilmiyorum ama Quality > Quantity felsefesini benimsemeleri lazım.

BSC Misafiri

11.12.2020 00:27:17

0
Buda demek oluyor ki Tales from the Borderlands gelmeyecek tekrardan :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wolf Among Us 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız