Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken Wii U'dan Ayrıntılar Gelmeye Devam Ediyor

Tekken Wii U'nun 6. oyun temelli olması bazı oyuncuların hoşuna gitmeyebilir

     Tekken serisi ilk defa Nintendo'nun ev konsollarından birisi için piyasaya çıkacak. Namco Bandai, Wii U için bir Tekken oyunu hazırlıyor.İşte bu oyun hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.
 
     Serinin yaratıcısı olan Katsuhiro Harada'nın açıklamalarına göre Wii U'daki Tekken oyunu Tekken 6 temelli bir yapım. Diğer sürümlere göre çok sayıda yenilik içerecek olan oyunun Wii U sürümünde düşmanlarımızın veya kendi karakterimizin yüzünü boyama özelliği, dövüş arenalarını düzenleme (edit) ve yüklemenin (upload) yanı sıra çift ekran özelliği de kullanılacak.
 
    Yüz boyama özelliği aslında rakiplerinizle dalga geçmek için yapılmış. Örneğin düşmanınızı yendiğinizde size karşı galibiyet alamadığı sürece o boya onun yüzünde kalacak.
 
     Bu özelliklerden dövüş arenalarında düzenleme yapmak ise en ilgi çekici olanı. Yarattığınız mekanlar diğer oyuncular tarafından ne kadar çok indirilirse siz de o kadar oyun içinde kullanabileceğiniz paraya kavuşacaksınız.

     Bu arada Namco Bandai'nin 3DS için de bir Tekken oyunu duyurduğunu hatırlatalım. Nintendo, bu defa diğer firmalarla ilişkilerini oldukça sağlam tutuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Tekken Wii U Dövüş Fighting
Call of Duty: Elite'in Betasına 2 Milyon Başvuru Wii U'nun Online Sistemi Daha Rahat Kullanılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken Wii U
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız