Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U'nun Online Sistemi Daha Rahat Kullanılacak

Wii U grafiksel olarak da oyuncuları fazlasıyla tatmin edecek

     Nintendo Wii ve DS'te oldukça sorunlu online sisteme sahipti. Wii'de rahatça online oyun oynanamadığı gibi DS'te de "friend code" sistemi tam anlamıyla ızdıraptı. 3DS'te de bu sorunlar tam olarak çözülmüş değil. Firmanın online servisleri malesef hala yeterli içerik sunamıyor.
 
     Bu konuda Sony ve Microsoft'un oldukça gerisinde kalan Nintendo, Wii U ile büyük bir atılım yapma amacında. 3. parti firmaların ikna edilmesinde bu yönde sözler verilmiş olması de kesin diyebiliriz.
 
     İşte o 3. parti firmalardan birisi olan Ubisoft'tan Adrian Blunt, Wii U'da "friend code"sisteminden tamamen kurtulacaklarını, PSN ve Xbox Live'daki gibi hesap yaratma sisteminin geleceğini söyledi.
 
    Diğer oyuncularla rahatça iletişim kurabileceğimiz bir sistemin geldiğini müjdeleyen Blunt, bunun tıpkı Xbox Live'daki gibi bir sistem olacağını vurguluyor. Bu Nintendo adına oldukça olumlu bir gelişme.
 
   Nintendo'nun bu servisten ücret alıp almayacağını bilmiyoruz, ama Sony'nin bile ücretsiz PSN konusunda yakındığını göz önüne alırsak Wii U'da online oyuna ücret ödemek şaşırtıcı olmaz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Nintendo Wii U Konsol Console Online
Tekken Wii U'dan Ayrıntılar Gelmeye Devam Ediyor Square Enix, PSP Oyunlarını PS3'e Getirebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız