Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Kazuya Mishima oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Bandai Namco tarafından biz oyun severlere sunulacak olan dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni fragman yayınlandı. Yeni fragman, Kazuya Mishima'yı tanıtımının yanı sıra oynanış görüntülerini de bizlere aktarıyor.
 
Tekken 8 için dönem dönem yeni fragmanlar yayınlanıyor. Kaçırdıysanız bu ayın başlarında yayınlanan Nina Williams fragmanı ile yeni oyun mekaniğini sergileyen videolara aşağıdan erişebilirsiniz.
 
Köklü dövüş serisi Tekken'in yeni oyunu geliyor
 
 
 
Oyuncuların merakla beklediği Tekken 8 yeni grafik geliştirmeleriyle ve yeni oyun mekanikleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni nesil konsolların ve teknolojinin gücünden yararlanacak olan devam oyunu hakkında geçtiğimiz süreçte Bandai Namco Studios baş yapımcısı Katsuhiro Harada bir basın açıklamasında şunları söylemişti:
 
"Yeni nesil Tekken'i sizlere sunuyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bandai Namco Studios'taki ekip, Tekken 8'e çığır açan yeni özellikler getirmek için çok çalışıyor ve yeni nesil konsolların gücünden yararlanarak savaşlardaki güç hissiyatını ileri seviyeye taşıyor. Önümüzdeki aylarda size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz.”
 
Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Tekken 8 -Kazuya Mishima fragmanı
 
 
 
Önceden yayınlanan yeni oyun mekaniği videosu
 
 
 
Daha önce yayınlanan Nina Williams fragmanı
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Call Of Duty, Nintendo'ya geliyor: Microsoft ile 10 yıllık anlaşma imzalandı! Steam'de Divinity serisinde indirim: Yüzde 90'a varan fırsatlar!

BSC Misafiri

22.2.2023 09:57:01

0
Aga, gerçekten yeter artık.. 7'de ne nedir anladık tamamdır, artık yeni bir şeyler deneyin hikayede. Jin Kazuya Jin Kazuya baydı artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız