Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 Tartışmalı Denuvo Korumasını Kullanacak

 
Bandai Namco tarafından oyunculara sunulacak dövüş aksiyon oyunu Tekken 8'in Steam sayfası güncellendi. Güncellenen içeriğe göre oyun çıkışıyla beraber tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo'yu kullanacak. Serinin önceki oyunu Tekken 7 de çıktığında Denuvo'ya sahipti.
 
Oyunun daha önceki ağ testi başarıyla tamamlandı
 
 
 
Tekken 8 için daha önce birçok test süreci gerçekleştirildi ve oyunun yakın zamanda yapılan Kapalı Ağ Testi sırasında oyuncular Denuvo ile herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirtti. Ancak bu test sırasında ışığı, rengi, gölgelendirmeyi ve daha fazla unsuru düzenleyen shader tarafında birçok sorunun ve takılmaların olduğundan bahsedildi. 
 
EVO 2023 etkinliğinde Katsuhiro Harada ve Michael Murray bu takılmaların yaşandığını doğruladı. Ancak ikili bu sorunu çözme planlarından bahsetmedi. Bunun yerine Murray ilk başta PC oyuncularının bu performans sorunlarını yaşayacaklarını ve birkaç maçtan (altı maç deniliyor) sonra oyunun daha akıcı hale geleceğini belirtti. 
 
Tekken 8 şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon pc Tekken 8
Switch Oyunu Detective Pikachu Returns için Yeni Fragman Yayınlandı Yeni Fallout 4 Modu Oyunun Uzun Yükleme Sürelerini Kısaltıyor

Microphone Not Found

11.8.2023 09:59:25

0
Sayın editör, Tekken 7'de oyunun yavaşlaması yüzünden 8'de kullanmayacaklarını söylediler. Hangi translate programını kullanıyorsun?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız