Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8, 27 Yıldır Görülmeyen Bir Karakteri Geri Getiriyor

 
 
The Game Awards 2022 etkinliğinde, yaklaşan dövüş oyunu Tekken 8 için yayınlanan fragmanda Tekken'de o zamandan beri görünmeyen bir karakterin geri dönüşü dikkat çekti. 
 
Jun, ana karakter Jin Kazama'nın annesi ve görünüşe göre Jin ile babası Kazuya Mishima arasındaki çatışmaya odaklanmaya devam edecek olan yeni oyunun hikayesinde önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.
 
Fragmanın sonuna doğru Jin'in Kazuya'yı bir binaya doğru ittiğini görüyoruz, seslendirmesi "Anne, ben hala kimseyi koruyamıyorum" diyor. Ardından, Jun Kazama'nın tanımlanamayan ruhani bir yerde elini kalbine koyduğu ve "Bu dünyayı kötülüğünden ve yozlaşmasından temizleyeceğiz" dediği bir an görüyoruz.

Tekken serisi yepyeni bir çağa hazırlanıyor! En uzun soluklu video oyunu serisi hikâyesi, son teknoloji grafikler ve güçlü yeni rakiplerle geri dönüyor. Tekken 8 çok yakında!
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualSHOCKERS aksiyon pc Tekken 8
SGRA Studios, Dragonheir: Silent Gods Oyununu Duyurdu Final Fantasy VII: Ever Crisis Kapalı Beta Testi 2023 Yazına Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız